Simona Ionescu / Redactor Șef

Margot Robbie este însărcinată. Actrița din „Barbie” a postat primele fotografii

Margot Robbie este însărcinată. Actrița din „Barbie” a postat primele fotografii
Vedeta Barbie, în vârstă de 34 de ani, Margot Robbie, așteaptă primul ei copil cu partenerul de viață Tom Ackerley. Vedeta a postat primele fotografii.

În fotografiile obținute duminică de DailyMail.com, actrița Margot Robbie, poate fi văzută arătându-și cu mândrie burtica. De când e însărcinată, vedeta care a interpretat-o pe Barbie e și mai frumoasă!

„Eram cea mai tare fată singură”

Actrița Margot Robbie, nominalizată de trei ori la Oscar, părea bine dispusă în timp ce se urca într-o barcă în timpul unei vacanțe pe Lacul Como, împreună cu soțul său. Robbie și Ackerley s-au cunoscut în 2013 pe platoul de filmare al dramei din al Doilea Război Mondial Suite Francaise, unde el era asistent de regie, iar ea era în fața camerei.

„Eram cea mai tare fată singură. Ideea de relații mă făcea să vomit. Am fost prieteni mult timp. Am fost mereu îndrăgostită de el, dar m-am gândit că el nu m-ar putea iubi. Dar îmi spuneam: Nu fi proastă și spune-i că îl placi” a declarat ea pentru People, despre începutul relației.

Nu și-au anunțat logodna înainte de căsătorie

Margot Robbie e însărcinată

S-au căsătorit în decembrie 2016, în timpul unei ceremonii private în Byron Bay din Australia. Cei doi nu și-au anunțat niciodată logodna înainte de nuntă.

Robbie și Ackerley au fost mai întâi prieteni și au lucrat împreună la compania de producție LuckyChap, într-o echipă de producție formată din patru persoane din care mai fac parte Sophia Kerr, prietena din copilărie a lui Robbie, și Josey McNamara. Compania a produs mai multe filme și seriale de televiziune, toate cu Margot în rolul principal.

„Să fii într-o relație la distanță poate fi foarte greu când nu vezi lumina de la capătul tunelului”

„Cel mai util lucru pe care l-am învățat de la alte cupluri din această industrie este că nu trebuie să stai mai mult de trei săptămâni fără să te vezi. Să fii într-o relație la distanță poate fi foarte greu când nu vezi lumina de la capătul tunelului. Îți poate afecta mintea, așa că regula celor trei săptămâni este esențială”, a menționat actrița în 2016 pentru The Daily Telegraph.

Cuplul și-a ținut relația departe de ochii publicului și nu a pășit împreună pe covorul roșu până în 2017, la aproape un an de la nuntă. În anul 2018 Margot a declarat că e minunat să faci afaceri cu partenerul de viață. „Fiind căsătorit este de fapt cel mai distractiv. Am o responsabilitate fiind soția cuiva, vreau să fiu mai bună”, a mai spus vedeta.

Luna trecută, Ackerley le-a mărturisit celor de la The Sunday Times cum este să lucrezi cu partenerul de viață. „Noi petrecem 24 de ore pe zi împreună. Este fără cusur”, a mărturisit regizorul.

Sursă foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre