Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântăreața Maria Cârneci, despre jucăriile din cârpe și cel mai frumos moment al vieții

Cântăreața Maria Cârneci, despre jucăriile din cârpe și cel mai frumos moment al vieții
A crescut într-o familie modestă, dar cu mult respect și credință în Dumnezeu. A avut doar păpuși din cârpe, dar a ajuns una dintre marile cântărețe ale României. Maria Cârneci povestește care a fost cel mai frumos moment al vieții.

Nu va uita niciodată jucăriile din cârpe și nici momentul când a venit pe lume fiul său. Ce va rămâne pentru Maria Cârneci cel mai frumos din toată viața sa.

„Pentru mine valorează mai mult decât cele de astăzi”

Maria Cârneci, despre copilărie și păpușile din cârpe

Nu s-a plâns niciodată, chiar dacă viața i-a întins multe capcane. Pentru că Maria Cârneci a fost obișnuită de mică cu greul. Cea mai mică dintre cei cinci frați, n-a afost niciodată o „copilărie luxoasă”, trăind „modest, dar foarte curat”. N-a avut „păpuși Barbie, mașinuțe sau biciclete, iar jucăriile pe care le aveam le confecționam singuri din cârpe”.

Și tare se bucura când reușea să facă din mătase de porumb „părul păpușilor”. „Pentru mine valorează infinit mai mult decât cele de astăzi. Dar, așa cum a fost, copilăria mea a fost perfectă (…)”, a spus vedeta. Nu va uita niciodată cât de organizați erau „frații mei se ocupau de animale, iar noi, fetele de curățenie”, iar acest lucru a contribuit „enorm la formarea caracterului meu”. Pentru că așa cum pornești cu cei șapte ani de acasă, așa mergi în viață…

De cinci ani, singură…

Maria Cârneci și marea sa iubire

Și-a cunoscut marea iubire, pe Romulus Petrescu la concursul „Floarea din grădină” și a fost dragoste la prima vedere. El era directorului unde artista urma să se cazeze și după puțin timp s-au căsătorit. „Încă de la începutul relației am fost de nedespărțit și nu concepeam ideea de a sta separați. Eram tineri și frumoși, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi.

Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viața mea”, a mărturisit Maria Cârneci, cu ceva timp în urmă. Din păcate, viața nu iartă pe nimeni și în 2019 i-a luat fericirea, soțul său fiind răpus de o boală gravă. A crezut că nu va putea trece peste această durere, dar a înțeles că a rămas stâlpul familiei și că trebuie să fie de atunci și mamă și tată…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre