Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Dragomiroiu ne arată cum își tunde și își spală celebra podoaba capilară. Imagini rare cu cântăreața

Maria Dragomiroiu ne arată cum își tunde și își spală celebra podoaba capilară. Imagini rare cu cântăreața
Într-un video postat pe rețelele de socializare, Maria Dragomiroiu le-a arătat fanilor cum își îngrijește părul.

Maria Dragomiroiu are un adevărat ritual când vine vorba să aibă grijă de părul său. Nu ați văzut niciodată așa ceva.

Maria Dragomiroiu ne arată cum își tunde și își spală celebra podoaba capilară. Imagini rare cu cântăreața

Într-un video postat pe rețelele de socializare, Maria Dragomiroiu apare alături de o prietenă, care e foarte atentă cum îi taie vârfurile la păr. În acest timp, artista e extrem de veselă și cântă fericită, spre bucuria celor din jur. La final, aceasta strânge părul, îl taie cu foarfeca și povestește că nu-l aruncă niciodată, urmând să-l îngroape în pământ, în grădină.

Într-un alt clip postat tot pe Tik Tok, artista le arată fanilor și cum își spală frumusețea de păr. Pentru că toată lumea e interesată să vadă cât de greu sau ușor este să speli un păr lung, așa ca al meu, am decis să vă arăt. Pentru început, m-am pieptănat, ca să iau tot părul care este mort, să-l pun deoparte și să-l fac păpușică, așa cum fac totdeauna.

Prima oară dau cu apă, apoi pregătesc apa, care nu trebuie să fie foarte fierbinte pe care o pun într-un lighean. Pun apoi puțin șampon în apă. Mă șamponez din nou și spăl părul ca pe rufe, a declarat artista, aflată în exercițiul funcțiunii. În final, artista pune balsam în același lighean și introduce părul până simte că firul este moale.

@mariadragomiroiuofficial

Episodul 1 partea 1 Va arat din toată inima cum sa spălați un par lung, poate va ajuta sa va fie mai ușor. Urmează noi episoade🥰😍😘🤩

♬ sunet original – Maria Dragomiroiu

Cel mai bun tratament pentru căderea părului

Cu câțiva ani în urmă și vedeta s-a lovit de o mare problemă a femeilor, actuală în ziua de azi: căderea părului. Maria spune că problema s-a rezolvat doar după ce s-a spălat cu săpun de casă și a folosit tratament cu ulei de ricin, ou și ulei de măsline. „Nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani.

Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat. (…) De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu  balsam”, a povestit cântăreaţa într-un interviu pentru Click.

Sursă foto: tiktok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre