Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Sharapova și-a arătat moștenitorul. Ce nume a ales pentru micuț

Maria Sharapova și-a arătat moștenitorul. Ce nume a ales pentru micuț
Una dintre mari mari vedete ale lumii, Maria Sharapova a adus pe lume un bebeluș frumos și sănătos.

Maria Sharapova e fericita mamă a unui băiețel scump foc. Fosta lideră a clasamentului WTA le-a arătat tuturor cât de mândră e.

Maria Sharapova și-a arătat moștenitorul. Ce nume a ales pentru micuț

Pe 1 iulie 2022, marea sportivă Maria Sharapova a devenit mamă și nu-și mai încape în piele de fericire. Așa că a decis să-l arate pe Theodore celor 4,4 milioane de urmăritori. Fotografia postată de sportivă pe rețelele de socializare a strâns imediat multe like-uri, fanii fiind emoționați și fericiți că împărtășesc cu ea această bucurie.

„Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții dar pe care mica noastră familie și-l putea dori”, a scris Maria Sharapova pe Instagram.  Această fotografie a primit nu mai puțin de 160.000 de aprecieri.

Maria Sharapova și iubitul său sunt împreună de 4 ani

Chiar face un cuplu cu iubitul său, Alexander Gilkes de patru ani, Sharapova a anunțat logodna în anul 2020, iar cu un an înainte cei doi au fost văzuți împreună, iar doi ani mai târziu și-a anunțat fanii că e însărcinată. Ea a făcut anunțul chiar de ziua de naștere, când se afla într-o vacanță, postând și prima fotografie cu burtica. „Începuturi prețioase! Să mănânc torturi aniversare pentru două persoane a fost întotdeauna specialitatea mea”, a spus atunci rusoaica.

Cine e partenerul Mariei Sharapova

Alexander Gilkes este un om de afaceri prosper care, în trecut a lucrat ca licitator pentru diferite fundații precum Raising Malawi a Madonnei sau Fundația SIDA a lui Elton John. După ce a câștigat 5 titluri de Grand Slam, Maria Sharapova a reușit să strângă o avere de aproape 39.000.000 de dolari.

Ea s-a retras din tenis cu aproape trei ani în urmă și s-a mutat la Los Angeles alături de logodnicul său. Legat de nuntă, într-o declarație pentru MSN.com, ea a declarat anul trecut în septembrie că „nu a stabilit o dată”, marele eveniment fiind amânat din cauza pandemiei de coronavirus. „De fapt, nu am discutat încă. Vrem ca prietenii și familia noastră să fie confortabil într-un mediu. Să nu simtă că sunt obligați să participe la ceva” a explicat ea.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre