Simona Ionescu / Redactor Șef

Mariah Carey, între două morți. Pe mama o plânge, pe sora ei a lăsat-o să moară în mizerie

Mariah Carey, între două morți. Pe mama o plânge, pe sora ei a lăsat-o să moară în mizerie
Atât mama, cât și sora lui Mariah Carey au murit în aceeași zi, într-o coincidență bizară care nu a putut fi explicată. În timp ce își plânge mama, pe sora ei, Alison, Mariah a lăsat-o să moară în mizerie.

Mariah Carey a fost lovită de tragedie, căci are două morți în familie, ambele în aceeași zi. În timp ce pe mama ei o plânge, pe sora ei a lăsat-o să se stingă singură și în mizerie, la 63 de ani. Mama artistei, cântăreața de operă Patricia Carey a murit în aceeași zi cu Alison, sora lui Mariah.

Mariah Carey a transmis că se bucură că a putut fi lângă mama ei în ultimele zile de viață. Cu toate acestea, nu a avut nimic de zis de singura ei soră. Relația celebrei cântărețe cu familia ei a fost mereu una complicată. În timp ce pe mama ei a iertat-o, iar cele două aveau o relație bună în ultima parte a vieții Patriciei, sora nu a avut parte de același tratament. 

Alison a murit singură și bolnavă 

Relația lui Mariah cu sora ei, Alison, a fost tensionată. Viața lui Alison a fost marcată de lupte, iar relația lor a devenit din ce în ce mai încordată de-a lungul anilor. În memoriile sale, Mariah a menționat că era „mai sigur pentru mine, atât emoțional, cât și fizic, să nu am niciun contact” cu Alison, ceea ce indică profunzimea problemelor dintre ele. 

Alison (foto în 2021) era o fostă dependentă de droguri în recuperare, care trăia cu HIV din 1990.
Foto: TikTok

Alison a avut o viață tragică, în calitate de fostă dependentă de droguri care a fost diagnosticată cu HIV în 1990. Prietenul apropiat și îngrijitorul lui Alison, Dave Baker, a spus că aceasta s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimele săptămâni.

„Alison a fost sub îngrijire paliativă la domiciliu în ultimele trei săptămâni din viața ei”, a spus Baker. 

Trăia cu HIV de peste trei decenii

Baker a adăugat că sora lui Mariah avea probleme cu organele interne înainte de a continua: „O cunosc de nouă ani și, ca prieten al ei și în ultimele luni ca îngrijitor, îi voi duce dorul enorm.”

„Rămas bun, Alison. Să găsești acum pace, sufletul tău chinuit să fie pentru totdeauna liber de durerea pământească.”

Mariah Carey a refuzat să își ajute sora

„Știam că se apropie. Erau semne că nu mai putea continua”, a mai declarat prietenul apropiat al surorii lui Mariah Carey. 

Și-a implorat sora să o ajute

Alison a trăit o viață dificilă ca fostă dependentă de droguri cu un diagnostic de HIV. A lucrat ca prostituată în New York pentru a-și asigura traiul și a suferit de episoade severe de sănătate mintală, îndepărtând-o din ce în ce mai mult de sora ei celebră.

În 2016, Alison a făcut un apel către sora ei celebră prin intermediul DailyMail.com, rugând-o să repare ruptura dintre ele și să ajute la salvarea vieții ei, spunând: „Mariah, te iubesc, am nevoie disperată de ajutorul tău.”

Mariah alături de sora ei la nunta cântăreței cu Tommy Mottola din 1993
Foto: Facebook

Ea avea o nevoie urgentă de suport financiar în timp ce se lupta să-și recupereze sănătatea după un atac devastator în propria casă care i-a lăsat creierul afectat și i-a provocat o boală gravă. A fost și în spital în acea perioadă. 

Mariah nici nu a vrut să audă de sora ei 

„Pentru că pe Mariah nu lăsat-o inima să o ajute pe Alison să primească îngrijirea de care are nevoie, sunt momente în care Alison uită sau nu reușește să-și ia medicamentele, iar acest lucru uneori duce la comportamente problematice”, a dezvăluit fratele lui Alison și Mariah, Morgan, în 2018.

El a spus: „Alison a fost instituționalizată pentru a fi sub observație după ce a fost găsită rătăcind pe stradă, desculță și parțial îmbrăcată, ceea ce a determinat poliția să fie îngrijorată.

Alison Carey a găsit sprijin doar în fratele ei, Morgan

„Comportamentul ei a fost cauzat de daunele suferite în urma atacului și de lipsa medicamentelor pe care trebuia să le ia.” Alison a fost eliberată din instituția de sănătate mintală după câteva săptămâni.

Fratele lui Mariah a intervenit între surori 

Fratele artistei, Morgan, a intervenit la acel moment și a încercat să o convingă pe Mariah să își ajute sora, însă fără succes. 

„Ce e mai rău urmează să vină și Mariah are puterea să asigure măcar o aterizare ușoară și să evite o viață plină de regrete pentru că a ratat această oportunitate de a ierta și de a o ajuta pe singura ei soră”, declara Morgan, care are și el la rândul său o relație înstrăinată cu Mariah. 

„Aș fi optimist, deși nu sunt încurajat de trecut, că Mariah va face un pas înainte, deoarece se află într-o poziție să o facă.”

Mariah Carey susține că sora a drogat-o și fratele a abuzat-o 

Într-un final, Alison a depășit atunci momentul critic, iar fratele ei a ajutat-o cât a putut. La un moment însă, facturile de la doctori au continuat să curgă peste capacitatea financiară a lui Morgan. Cei patru copii ai lui Alison nu au avut nici ei o relație bună cu mama lor, pe fondul trecutului în calitate de dependentă de droguri și a acuzațiilor de prostituție. 

Mariah Carey și fratele ei, Morgan, în anii 90
Foto: DailyMail

În 2021, Alison a dat-o în judecată pe Mariah pentru 1,25 milioane de dolari, susținând că memoriile ei din 2020, „The Meaning of Mariah Carey”, au cauzat „stres emoțional imens.”

Alison a spus că Mariah a mințit în carte despre faptul că ea ar fi drogat-o și că fratele lor mai mare, Morgan, ar fi abuzat-o în copilărie. Referitor la acuzații, Patricia, mama celor trei, a susținut la momentul respectiv că Mariah a inventat totul pentru a obține mai mulți bani din vânzarea cărții. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre