Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine e femeia căreia Oana Roman îi zice „mama”. O așteaptă cu șnițele

Cine e femeia căreia Oana Roman îi zice „mama”. O așteaptă cu șnițele
Oana Roman a câștigat lupta cu kilogramele în plus, dar este o gurmandă care nu se dezice. Are gusturi rafinate, pe care și le-a cizelat în perioada în care a fost studentă în Franța, dar pe lângă acestea are pasiuni culinare simple, clasice, „ca la mama acasă”.

Chiar dacă este orfană de mamă de luni bune,  cea  care i-a dat viață, Mioara Roman trecând la cele veșnice la finele lunii februarie, există încă o femeie căreia Oane Roman i-a spus  și îi spune în continuare „mamă”. E vorba de o femeie specială în viața vedetei, de care Oana e apropiată de decenii.

Despre unul dintre fiii acestei femei, Oana spunea că e „fratele pentru care m-am rugat la Dumnezeu”. După ce a umblat prin țară cu prietenii ei francezi, Oana Roman a revenit acasă și a dezvăluit că a dat o fugă la „mama” care i-a pregătit mâncarea preferată de duminică. Nu așa face orice mamă?

Mama lui Pepe a așteptat-o pe „fiica” Oana Roman cu cel mai bun șnițel, la cină (Instagram)

„Sentimentul neprețuit de acasă. Cel mai bun șnițel și cartofi prăjiți făcuți de cea care pentru Isa și toți nepoții este Mamia și pentru mine este mama. Și da, eu am privilegiul de a mai putea spune cuiva mama. Și pentru asta sunt atât de recunoscătoare și de fericită. Am primit acest dar de la viață, să am încă o familie. Și când vin aici, sunt acasă!”, a menționat vedeta pe rețelele sociale.

Cine e femeia căreia Oana Roman îi zice „mama”

Femeia căreia Oana Roman îi zice „mama” este mama lui Pepe. La fel cum prietenia Oanei Roman cu Pepe datează încă din tinerețea lor, la fel de veche e și apropierea de mama acestuia. Tatiana Pascu este, la 73 de ani împliniți, într-o formă de invidiat. Are patru copii cu tatăl lui Pepe, pe lângă ceilalți trei, pe care și i-a asumat, și mulți nepoți.

Mama lui Pepe, Tatiana, are 73 de ani și se bucură că Oana Roman îi spune și ea „mama” (Instagram)

„Eu nu am nici 4, nici 5 copii, ci 7. Eu nu mi-am ascuns viața, îi iubesc pe toţi, i-am făcut pentru că i-am dorit. Cu Tatiana am patru copii, Roberta si Cotizo sunt dintr-o altă relaţie şi sunt acum la casa lor, şi Rebeca. Mi-a plăcut viaţa rău şi dacă aş putea aş lua-o de la capăt, dar cu condiția să o cunosc pe Tatiana mai devreme. Doar Tatiana a găsit puterea să mă ierte şi să mă facă să merg mai departe. Ea când a auzit a digerat situația şi a acceptat. M-a înțeles şi iubeşte copiii”, mărturisea tatăl lui Pepe, în trecut.

Fire prietenoasă, Tatiana a extins familia. Oana Roman a devenit ca și fiica ei și nu s-a mirat nimeni când au început să-și spună mamă și fiică. Anul acesta, Oana Roman a participat alături de copiii naturali ai Tatianei și de nepoții ei, la aniversarea ei.

Aniversarea mamei lui Pepe a fost una foarte emoționantă, femeia fiind copleșită de cei care au venit să o surprindă  și să îi cânte „E ziua ta, mămico / În dar ți-am adus inima (…)”. Acesta a fost momentul de revenire a Oanei Roman în familia Pascu, după ce  lipsit de la  câteva evenimente, în ultima perioadă în care Pepe a fost căsătorit cu Raluca, când relațiile s-au răcit.

Apropierea s-a văzut și  în 2021, în timpul divorțului lui Pepe, în timp ce Oana Roman tocmai divorțase de Marius Elisei. Atunci, vedeta a petrecut sărbătorile alături de familia artistului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre