Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Pepe i-a dat o lecție grea bărbatului cu care a fost înșelat. Gestul neașteptat smulge lacrimi

Exclusiv. Pepe i-a dat o lecție grea bărbatului cu care a fost înșelat. Gestul neașteptat smulge lacrimi
După ce au pus punct căsniciei lor, Pepe și Raluca și-au întemeiat familii noi și au adus pe lume noi frați pentru fiicele lor. Din partea lui Pepe, Rosa și Maria s-au ales cu un frățior, iar de la mama lor, fetele au primit o surioară. Nașterea micuței a avut loc la câteva zile distanță de cea a fiului lui Pepe.

Deși despărțirea dintre Pepe și Raluca nu a fost chiar simplă, lucrurile s-au așezat, destul de rapid. Mai mult, Pepe a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta, iar acesta are legătură cu cel pentru care l-a părăsit mama fiicelor sale.

În momentul separării dintre Pepe și Raluca, s-a aflat că tânăra soție a artistului făcuse o pasiune pentru un alt bărbat. După ce Pepe a aflat, ea a decis să divorțeze pentru a fi cu Ibrahim, cei doi căsătorindu-se c u o zi înainte ca bruneta să devină mama fiicei lor, Maryam.

Raluca are acum două căsătorii încheiate, din care s-a ales cu trei fete frumoase (Sursa foto: Instagram)

Așa cum presa a relatat, Pepe și noua sa soție, Yasmine, au devenit și ei părinți, în aceeași perioadă. Pepe junior lor a venit pe lume cu numai câteva zile înaintea lui Maryam, în iunie 2022. Dintr-o dată, fiicele lui Pepe au dobândit un frățior și o surioară, de care s-au bucurat nespus. Deseori Pepe sau soția sa, Yasmine au distribuit pe rețelele sociale fotografii cu cele două fiice mai mari în compania juniorului, arătând ce familie împlinită formează, cu toții.

Pepe a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta

La finele anului trecut o nouă știre bulversat lumea mondenă. S-a aflat că Raluca, fosta soție a lui Pepe, divorțează de al doilea ei soț. Imbrahim și Raluca au agreat un divorț amiabil, în fața notarului, urmând să se ocupe împreună cu afecțiune și grijă de fiica lor, pe care, ambii, o iubesc nespus. Așa cum arată pe rețelele sociale, Ibrahim petrece mult timp  cu fiica sa și o răsfață cât de mult poate.

Pepe și noua sa soție petrec foarte mult timp împreună cu fiicele artistului din prima sa căsătorie (Sursa foto: Instagram)

Zilele trecute, Ibrahim și Pepe au petrecut timp de calitate împreună cu copii lor. Practic toți frații s-au întâlnit și s-au jucat împreună. Artistul a fost cel care a dezvăluit întâlnirea la care nimeni nu se aștepta, pe relțelele sociale. Pepe a distribuit o fotografie cu fiica sa mai mică din relația cu Raluca, Rosa Alexandra, alături de frații ei mai mici, Pepe junior și Maryam.

Pepe a surprins postând o fotografie în care l-a etichetat pe bărbatul pentru care l-a părăsit mama fiicelor sale (Sursa foto: Instgram)

Cei trei au fost surprinși într-un loc de joacă. Practic, a fost prima dată când micul Pepe a întâlnit-o pe sora mai mică a surorilor sale mai mari. Fiind de aceeași vârstă, au avut ce să se joace împreună. Pepe nu a ratat ocazia de a arăta lumii ce tată modern și înțelept este. În postarea sa, el l-a etichetat și pe fostul soț al Ralucăi, Ibrahim, arătând convingerea lui că toți copiii familiei extinse trebuie să ccrească împreună și să se iubească.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre