Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a revenit în familia lui Pepe, după cearta din trecut. Imaginile momentului

Oana Roman a revenit în familia lui Pepe, după cearta din trecut. Imaginile momentului
A fost sărbătoare mare, duminică, iar Oana Roman nu a lipsit. Familia Pascu s-a reunit pentru a o celebra pe mama lui Pepe, Tatiana. Copiii și nepoții i-au cântat, au fost aduse mai multe torturi, iar petrecerea a fost una de pomină.

Aniversarea mamei lui Pepe a fost una foarte emoționantă, femeia fiind copleșită de cei care au venit să o surprindă  și să îi cânte „E ziua ta, mămico / În dar ți-am adus inima (…)”. Oana Roman nu a lipsit de la eveniment. Ea a fost mereu foarte apropiată de artist, și doar în ultima perioadă în care Pepe a fost căsătorit cu Raluca, relațiile s-au răcit. Cu puțin timp înainte ca Raluca să-l anunțe pe Pepe că și-a găsit fericirea lângă un alt bărbat (Ibrahim), se pare că între Oana și soții Pascu a existat o ceartă. Ulterior, Oana nu a mai participat la nicio petrecere a familiei lor.

Oana Roman a ținut tot timpul foarte mult la Pepe pe care l-a numit „fratele pentru care m-am rugat la Dumnezeu”. În 2021, în timpul divorțului lui Pepe, în timp ce ea tocmai divorțase de Marius Elisei, a petrecut sărbătorile alături de familia artistului.

Oana Roman a revenit în familia lui Pepe

Acum, fiica fostului premier a participat la petrecerea aniversară a Tatianei Pascu. Aceasta a împlinit 73 de ani la începutul săptămânii trecute, însă petrecerea aniversară a organizat-o în weekend, când toți cei dragi au putut să îi fie alături. Copiii ei au venit, dar și nepoatele mult iubite, fiicele lui Pepe. Oana Roman a participat și ea alături de fiica ei, Isabela. Cele două i-au dus sărbătoritei un tort cu totul special, albastru, decorat cu căpșuni.

Mama lui Pepe are un loc special în inima artistului

Divorțul lui Pepe de Raluca a fost un moment de cumpăna pentru familia Pascu. Mama sa, Tatiana, a aflat de la televizor, și a fost extrem de afectată. Și frații artistului au fost luați prin surprindere. Pepe este foarte atașat de mama sa și, pe 23 ianuarie, la aniversarea ei, i-a transmis cel mai emoționant mesaj în mediul online. „La mulți ani, mama! Ești cel mai sincer suflet și unica persoană care ne iubește pe toți necondiționat! Te iubim toți copiii și nepoții tăi!”, a scris Pepe, pe Instagram.

Tatiana Pascu, mama lui Pepe, a împlinit 73 de ani

De altfel, în interviurile acordate de-a lungul timpului, artistul a vorbit deseori despre cât de mult își iubește mama. „Mama m-a învățat să fiu bărbat, să am grijă de familia mea”, spunea Pepe. El a arată că toată viața, mama sa i-a oferit  dragoste necondiționată. Indiferent de ce greșeli a făcut, ea a continuat să îl iubească și să îi poarte de grijă.

Tatăl lui Pepe, cunoscut ca Ion Talent, a avut în trecut un conflict cu Oana Zăvoranu, pe care nu a suportat-o niciodată ca noră, conform declarațiilor din vremea divorțului lui Pepe de aceasta.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre