Simona Ionescu / Redactor Șef

Marian Vanghelie vrea să facă afaceri în țări străine. Iată ce a pus la cale fostul primar al sectorului 5

Marian Vanghelie vrea să facă afaceri în țări străine. Iată ce a pus la cale fostul primar al sectorului 5
Problemele cu legea pe care le are în ultima perioadă dar și despărțirea de Oana Mizil l-au dat peste cap pe Marian Vanghelie.

Cu ceva timp în urmă, Oana Mizil l-a acuzat pe Marian Vanghelie că a fost agresiv cu ea, acum lucrurile pare că s-au așezat pe făgașul normal.

Cei doi au reușit să treacă peste certurile din trecut pentru ca fiica lor să crească frumos, chiar dacă nu mai sunt împreună și, din câte se vede, nu sunt șanse mari să se împace. Dar pentru Maria ambii au ajuns la gânduri mai bune.

Și chiar dacă merg pe drumuri separate, Marian Vanghelie susține că Învierea Domnului îl va prinde alături de fetiță și mama copilului său. Pe de altă parte, Vanghelie are gânduri mari și își dorește să-și facă o firmă și în Egipt, pentru că s-a săturat de necazurile din România.

Oana Mizil, Marian Vanghelie și fetița lor, când formau o familie fericită

„Îmi doresc să îmi mai deschid, în viitorul apropiat, o companie și în Egipt”

„O să stau de Paște alături de Oana și de fiica noastră, Maria. În rest alerg, cu multă treabă. Acum fac afaceri și politică, am multe de făcut în perioada aceasta. Îmi doresc să îmi mai deschid, în viitorul apropiat, o companie și în Egipt. Deci, fac de toate! Numai că, din păcate, în România, dacă miști ceva în țara asta, te alegi cu dosar”, a declarat fostul primar al sectorului 5 pentru Click.

Oana Mizil și-a liniștit sufletul

La rândul său, Oana Mizil spune că a reușit să se liniștească și să înceapă o viață nouă, alături de fiica sa. „Am întâmpinat primăvara cu căldură. O viață nouă, o primăvara nouă…pot spune pentru mine. Despre Marian nu prea aș vreau să vorbesc. Important este că eu sunt bine cu mine și sunt liniștită.

Sunt o persoană optimistă care atrage persoane pozitive în viața sa”, a mărturisit bruneta. Cei doi au stat împreună zece ani, perioadă în care Oana și-a susținut mereu iubitul, s-au mai despărțit de câteva ori, dar au revenit unul în brațele celuilalt.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre