Simona Ionescu / Redactor Șef

Mariana Moculescu, pur și simplu de nerecunoscut. Bruneta a spus adevărul despre viața ei

Mariana Moculescu, pur și simplu de nerecunoscut. Bruneta a spus adevărul despre viața ei
După ce s-a despărțit de Horia Moculescu, viața Marianei s-a schimbat radical. A încercat multe, dar i-au reușit puține.

Mariana Moculescu încearcă să supraviețuiască și nu se plânge. Însă visează la lucruri mai bune și speră că se vor întâmpla.

Mariana Moculescu, pur și simplu de nerecunoscut. Bruneta a spus adevărul despre viața ei

A avut o relație cu un italian și a crezut că e bărbatul care o va face cu adevărat fericită. Dar când a realizat că nu e deloc așa, s-a reîntors în România și și-a luat viața în mâini. Cu ceva timp în urmă, bruneta a spus că fostul ei iubit a tratat-o așa cum nu merita, iar în final s-a îmbolnăvit de depresie.

„Depresia este boală”

„M-am întors în țară în luna iulie a anului trecut, în urma unei depresii severe care s-a declanșat în Italia pe timpul pandemiei. Izolarea, traumele din trecut, resentimentele îngropate, plus prezența toxică a persoanei cu care locuiam în casă, vestitul italian, au condus la boală. Depresia este boală”, a spus ea cu ceva timp în urmă.

„Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea”

O bună perioadă, a avut în gând să-și facă un studio de videochat, dar după ce a discutat cu mai mulți specialiști din domeniu, și-a dat seama că nu e ceea ce are nevoie. Așa că s-a angajat în imobiliare. Banii nu curg pe bandă rulantă, însă reușește să-și plătească chiria și să se bucure de viață. Deocamdată, atât se poate, însă e convinsă că în viitor toate se vor schimba.

„Nu, nu mi-am deschis. Și chiar am stat de vorba cu anumite persoane care lucrează în acest domeniu și singură am hotărât că nu-mi doresc asta. Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor.

Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea”, a declarat Mariana Moculescu Redactia.ro. E bucuroasă că locuiește într-o zonă bună din Capitală, chiar pe Calea Victoriei, s-a liniștit, însă s-a schimbat radical, după ce kilogramele în plus și-au spus cuvântul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre