Simona Ionescu / Redactor Șef

Marii câștigători ai premiului de 30.000 de euro. Și-au văzut visul cu ochii

Marii câștigători ai premiului de 30.000 de euro. Și-au văzut visul cu ochii
După două luni în care au trecut prin cele mai grele încercări, au reușit să demonstreze tuturor că pot face orice. Iar norocul le-a surâs.

S-au terminat filmările pentru una dintre cele mai grele emisiuni, „America Express”, iar cele două echipe care au fost în finală pot, în sfârșit, să răsufle ușurate.

Cătălin Bordea și Cortea, marii câștigători!

Au luptat în finală cot la cot, nu s-au dat în lături de la nici o greutate, iar acum au primit ce-au meritat. Cătălin Bordea și Cortea pe de o parte, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, pe de altă parte, au fost mai puternici ca niciodată, iar atunci când au spus că nu mai pot, și-au dat putere unul altuia și vor rămâne cu cea mai frumoasă amintire.

Bortea și Cortea, în America Express

Cătălin Bordea a slăbit opt kilograme

Dacă fetele au mărturisit că, deși nu s-ar fi așteptat, au venit în țară cu ceva kilograme în plus, Cătălin Bordea a pierdut opt kilograme în competiție, semn că lupta dusă nu a fost absolut deloc ușoară. Dar important e totdeauna finalul. „Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a anunțat Bordea pe Instagram imediat ce a revenit în România.

La rândul său, comediantul Cortea, a declarat că alături de fratele său, a rămas neschimbat. „Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a glumit vloggerul.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la America Express

Fetele au vrut să-și pună pamperși

Puternice și determinate să câștige, Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au gândit la un moment dat să-și pună pamperși pentru a nu pierde vreme în timpul probelor ca să meargă la toaletă.

„Viețile noastre nu sunt atât de extreme pe cât e America Express, unde trebuie să trăiești cu un euro pe zi. Crede-mă, tu uiți că ai un euro pe zi.

Au fost momente în care am pierdut mult și eu, și Andreea, pentru că, ghici ce, îmi cer scuze, dar am vrut să ne ducem să facem pipi.  Dându-ne seama că un pipi ne poate costa o competiție întreagă, am zis că de data viitoare ne punem pampers. Vorba vine, nu am ajuns în punctul ăla”, a declarat Andreea Antonescu în podcastul lui Radu Țibulcă.

Din păcate, cu pamperși sau fără pamperși, cele două Andree au pierdut cei 30.000 de euro, dar au trăit o experiență greu de uitat.

„Sunt mândru că am jucat cu ele, sunt ca surorile noastre”

Miile de kilometri parcurși și experiențele unice trăite nu vor fi uitate de nici o echipă și i-au unit mai mult pe Bordea, Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Băieților nu le-a venit să creadă că sunt marii câștigători, dar au avut doar cuvinte de laudă la adresa celebrelor cântărețe.

„Sunt două femei atât de puternice, au muncit atât de mult, bară la bară cu noi”, a precizat Nelu Cortea, admirativ. „Sunt mândru că am putut să joc cu ele, au fost ca surorile noastre”, au fost și cuvintele lui Cătălin Bordea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre