Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Almășan a plecat să-l caute pe Moș Crăciun și l-a emoționat teribil când s-au întâlnit

Marina Almășan a plecat să-l caute pe Moș Crăciun și l-a emoționat teribil când s-au întâlnit
Marina Almășan este una din cele mai îndrăgite realizatoare de emisiuni din România. Și, în egală măsură, una din cele mai longevive. Fosta soție a lui Victor Socaciu a găsit iubirea, de ani buni, în compania unui om de afaceri bănățean și, odată cu asta, pofta de viață.

Dacă nu știți deja, aflați că celebra Marina Almășan are la activ 17 volume publicate. Vedeta dezvăluie că a pornit în căutarea lui Moș Crăciun și, pentru că l-a găsit, a scris o carte care se cheamă chiar așa: În căutarea lui Moș Crăciun. Joi, 18 mai, de la ora 16:00, la Clubul Diplomaților (București, șoseaua București – Ploiești nr. 2B – Fântâna Miorița), ultimul jurnal de călătorii al vedetei de televiziune va fi prezentat publicului. Cartea, care e a 17-a semnată de autoare, e bazată pe călătoria ei în Finlanda.

Moș Crăciun s-a emoționat când a aflat că va ajunge pe copertă

„În căutarea lui Moș Crăciun este o radiografie a călătoriei mele din acest început de an, în Finlanda, unde am petrecut o săptămână în Helsinki și câteva zile la Cercul Polar, în localitatea Rovaniemi, unde șe consideră că este casa „Moș Crăciunului” original. Am avut bucuria să mă întâlnesc cu Moșul, să schimbăm câteva vorbe (a fost emoționat să afle că va deveni copertă de carte!). Jurnalul este un amestec de informație turistică și emoții personale, scris cu umor și – zic cei care au apucat să-l parcurgă – te îmbie să-mi calci pe urme”, a dezvăluit, pentru Rețete și vedete, Marina Almășan.

Cartea Marinei Almășan va fi lansată joi, la Clubul Diplomaților

Din aventurile sale în Țara lui Moș Crăciun, Marina Almășan a povestit, cu lux de amanunte, vizita la ferma de reni a Moșului și plimbarea cu sania trasă de renul Rudolf („căruia, sărăcuțului, tocmai i se schimbau coarnele și arăta cam jalnic!” – după cum dezvăluie vedeta de televiziune), apoi plimbarea prin spectaculosul orășel al Elfilor – locuri în care Elena Cristescu, tovarășa de călătorie a Marinei Almășan a făcut peste 1000 de fotografii. Proiectul a fost realizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe și Ambasada Finlandei la București.

Sursa foto: Facebook / Marina Almășan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre