Mama tot mamă rămâne și oricând are probleme, Marina Almășan merge acasă la mama și-i spune oful. Doar acolo găsește înțelegere la toate problemele.
„Ultima dată am plâns pe umărul mamei anul trecut”
Pentru că mama sa este de origine slavă și fost profesor de limbă rusă, Marina Almășan a învățat perfect să vorbească, iar în liceu traducea textele profesorilor. Mama prezentatoarei este un înger pe pământ, fiind în stare să facă lucruri mari pentru ca unei persoane să-i fie bine.
Este confidenta Marinei, sfetnicul ei, umărul pe care a plâns când i-a fost greu. „I-am fost mamei cea mai bună prietenă, ea trăind într-o țară care nu e a ei. Pentru că atunci când s-a căsătorit și a venit în România, cei dragi au rămas acolo.
Ultima dată am plâns pe umărul mamei anul trecut, când am avut niște probleme la televiziune urâte. Pentru că și părinții mei au fost marcați, am fost obligată să le explic că sunt bine, dar atunci m-a podidit plânsul”, a mărturisit prezentatoarea.
„Comandantul” copiilor din bloc
Marina Almășan a fost un copil care nu stătea locului niciodată și crede că „am fost proiectată să fiu băiat”. Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea spune că în copilărie era toată ziua cu genunchii rupți pentru că stătea doar în copaci și era singura fată din tot blocul.
Dar acest lucru nu a împiedicat-o să se impună și să devină „comandantul lor”. N-a suportat niciodată să i se de ordine de sus, dar „m-am obișnuit cu ele din copilărie, pentru că tatăl meu mi-a aplicat o educație spartană”.
„Trebuia să stau drepți în fața tatălui meu (n.n. Cornel Almășan, care a fost jurnalist), eram destul de nărăvașă și mi-o încasam de multe ori.
În televiziune, după ce am atins notorietatea și am demonstrat ce pot să fac alături de o mână de oameni, cei din jur au început să se ferească în a-mi da ordine. E greu să dai ordine unui om care a demonstrat ce poate să facă atunci când tu vii din alt domeniu. Și au avut un oarecare respect. Dar împotriva altora m-am răzvrătit și nu mi-a fost bine”, a spus prezentatoarea.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook