Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Voica a trecut printr-o operație grea. Ce spune despre inima ei

Marina Voica a trecut printr-o operație grea. Ce spune despre inima ei
Celebra cântăreață, retrasă de ani buni în casa ei de la Breaza pentru aerul încărcat de ozon și liniștea mirifică a muntelui, se află în convalescență. A fost operată de curând pe cord.

Intervenția chirurgicală pe cord a fost efectuată la o clinică privată din Brașov, după ce mai multe unități medicale au refuzat să o supună intervenției chirurgicale, scrie ziarul Adevărul.

Marina Voica are 84 de ani și medicilor din București cărora li s-a adresat se spune că nu au avut suficient curaj să o supună operației dificile.

Intervenția era necesară deoarece artista avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. Norocul sau șansa a venit de la o echipă de chirurgi din Brașov.

Ce spune Marina Voica despre operația pe cord

După investigații și după ce s-a decis ziua operației, cântăreața Marina Voica a intrat în sală unde a intervenția chirurgicală a fost efectuată de medicii brașoveni ajutați de colegi ce activează în București.

În prezent, iubita cântăreață se simte bine, a fost externată și este optimistă în privința perioadei de refacere. Ea a făcut o declarație amplă pentru adevărul.ro în care a mulțumit medicilor pentru că i-au salvat viața.

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc!Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă. S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară”, a spus artista, la externarea din spital, potrivit sursei citate.

Tinerețea Marinei Voica

Jurnalista Irina Păcurariu a făcut pentru TVR ultimul interviu cu Marina Voica, în curtea acesteia de la Breaza. I-a comprimat trecutul și prezentul în câteva fraza:

”Are 83 de ani, un VW Beetle galben nou, e delicată, poartă perle și s-a născut în Ivanovo, așa numitul oraș al mireselor, o urbe de jumătate de milion de suflete, majoritatea femei care munceau în fabricile de confecții, pentru care marele pariu era să nu rămână nemăritate. În familia ei se mergea la facultate, așa că fratele e medic iar ea, probabil știți, este absolventa unei facultăți de economie din Moscova. Nimic din ce părea scris să i se întâmple n-a fost să fie până la capăt: a ajuns în România, a devenit cineva, câțiva ani chiar a emigrat în Germania de unde a revenit ca să-și îngrijească bărbatul care-a adorat-o până la ultima secundă din viața lui”.

Sfâșietoarea mărturisire a prințului Harry despre mama sa, Lady Diana

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre