Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh în brațele Andrei. Ce zic Măruță și Alexia? Video

Mario Fresh în brațele Andrei. Ce zic Măruță și Alexia? Video
Momente tandre, pe o placă de surf în piscină, între Mario Fresh și Andra. El e iubitul fiicei Andreei Esca, Alexia Eram. Ea e nevastă la casa ei, are doi copii cu Cătălin Măruță. Și totuși.

Andra și Mario Fresh au o poveste împreună. Cei doi s-au cunoscut acum 10 ani, când tânărul a participat la ”Românii au talent”. Andra îl aplauda și îi spunea să își prețuiască vocea, confirmându-i că are un talent imens. Acum, cei doi colaborează pentru prima oară și lansează o piesă care, fără doar și poate, va ajunge în toate topurile – ”Brațe străine”.

„Mă bucur nespus că Andra a acceptat propunerea mea de a colabora pe această piesă. O respect enorm! Este o artistă desăvârșită, o divă a muzicii românești care m-a inspirat și m-a ambiționat mereu”, a declarat Mario.

„Sunt încântată de piesă, de ritmul incitant și versurile senzuale. Eu și Mario suntem pe aceeași lungime de undă. Aș mărturisi că am avut un sentiment puternic că ne vom reîntâlni atunci când l-am ascultat prima oară”, a declarat și Andra.

Puțini știu că Mario Fresh și Andra au multe lucruri în comun, deși sunt artiști din generații diferite. Amândoi și-au început carierele de la vârste fragede, adică la aproximativ 5 ani. Amândoi au câștigat premiul întâi la ”Cerbul de Aur”, Andra în 2005, iar Mario în 2009, la versiunea dedicată copiilor.


Moștenitorii Ceaușeștilor

Poți scăpa de burtă în 2 săptămâni


Mario a câștigat numeroase concursuri naționale și internaționale de muzica ușoară, visând la o carieră în domeniul artistic, iar visul lui a prins contur în 2019 când a lansat hitul verii, ”Solo”.  De asemenea, și el și Andra au avut mentori la început de drum, care i-au încurajat și le-au compus primele piese.

Cu o carieră de 20 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 până acum, s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre