Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Iorgulescu joacă tare. Familia victimei trăiește al doilea șoc

Mario Iorgulescu joacă tare. Familia victimei trăiește al doilea șoc
Familia victimei lui Mario Iorgulescu a primit o nouă lovitură. Decizia judecătorilor este pur și simplu șocantă.

După un proces de patru ani, familia victimei lui Mario Iorgulescu a așteptat cu sufletul la gură decizia instanței. Pe lângă faptul că tânărului i s-au scăzut doi ani din pedeapsă, după ce s-a făcut recurs, acum au primit o altă lovitură. Judecătorii au decis că fiul lui Gino Iorgulescu nu va mai plăti despăgubiri pentru băiatul de 24 de ani care a murit.

Cei care sunt obligați să dea aceste despăgubiri este asiguratorul. Fiind vorba, potrivit Cancan, de o firmă care a falimentat, City Insurance. Suma pe care familia victimei ar fi trebuit să o plătească este de 200.000 de euro daune morale și 100.000 de lei daune materiale.

Mario Iorgulescu va face 13 ani și opt luni de închisoare

„Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi rejudecând în fond: Descontopeşte pedeapsa rezultantă de 15 ani şi 8 luni închisoare aplicată inculpatului în pedepsele componente, de 14 ani închisoare, 2 ani închisoare, 3 ani închisoare şi sporul de 1 an şi 8 luni închisoare, pe care le repune în individualitatea lor.

Mario Iorgulescu nu va mai plăti daune morale

În baza art. 188 alin. 1 C.p., condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino Mario la pedeapsa de 12 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Mario Iorgulescu se află și acum în Italia

În baza art. 39 alin. 1 lit. b) C.p., contopeşte pedeapsa de 12 ani închisoare aplicată pentru infracţiunea de omor cu pedeapsa de 2 ani închisoare aplicată pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi cu pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată pentru infracţiunea de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal aplicată prin sentinţa penală nr. 944/20.12.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti în dosarul nr. 33036/301/2016.

Definitivă prin decizia penală nr. 504/09.04.2021 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I penală”, se arată în decizia finală.  În acest moment, Mario Iorgulescu este tot în Italia. El a fost dus în această țară imediat după accident de familia și internat într-o clinică privată. Până în acest moment nu se știe dacă va fi sau nu extrădat în România.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre