Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Mutu despre relația cu mama și cu tata: „Am avut evenimente neplăcute în trecut!”

Mario Mutu despre relația cu mama și cu tata: „Am avut evenimente neplăcute în trecut!”
A luat frumusețea și de la mamă și de la tată, însă durerea pricinuită de lipsa lui Adrian Mutu din viața lui, o perioadă lungă de timp, nu i se poate șterge din suflet.

La 19 ani, e un bărbat în toată firea, care știe ce vrea de la viață. Însă divorțul părinților săi i-a dat toată viața peste cap.

Mario Mutu despre relația cu mama și cu tata: „Am avut evenimente neplăcute în trecut!”

E „mândru că are un asemenea tată”, spunea cu ceva timp în urmă Adrian Mutu despre Mario, însă „vrea să-și facă propriul nume”. Numai că tânărul nu poate uita niciodată prin ce a trecut de-a lungul anilor, după ce fotbalistul și frumoasa Alexandra Dinu au divorțat în 2003. Mario a rămas cu un gust amar, motiv pentru care și în momentul de față cea care-i este aproape de suflet rămâne mama.

„Nu i-am reproșat nimic, niciodată”

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a declarat Mario Mutu, la emisiunea Showbiz Report.

“Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea”

Dar nu doar divorțul i-a rupt sufletul. Nu e deloc ușor să fii copilul a două vedete, așa că Mario vrea să le demonstreze tuturor că e în stare să-și facă singur un nume. „E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că numite persoane te respectă mai mult.

Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a afirmat fiul lui Adrian Mutu. Și reușește să facă asta pe deplin.

În altă ordine de idei, tânărul este amorezat de Maria, o româncă oacheșă, pe care a numit-o „viața mea”. Și, pentru că așchia nu sare departe de trunchi, Mutu Jr. și-a tatuat  pe mână înainte de a împlini vârsta de 18 ani cuvântul Blessed (Binecuvântat).

Sursă foto: monden

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre