Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Tucă a ajuns la spital. Sunt speranțe de bine

Marius Tucă a ajuns la spital. Sunt speranțe de bine
În urmă cu câteva minute, noua televiziune a lui Adrian Sârbu a anunțat pe site-ul propriu că jurnalistul Marius Tucă este internat în spital.

„În cursul acestei după-amiezi Marius Tucă, binecunoscut jurnalist, moderator al show-ului Marius Tucă Show de pe Aleph News a fost diagnosticat pozitiv cu COVID- 19.

El se află internat pentru 24 de ore. Starea lui de sănătate este bună, nu are febră și nici alte simptome specifice. Examenul CT al plămânilor nu a relevat configuratii anormale. Nivelul saturatiei oxigenului în sânge este de 97%.

Într-o discuție telefonică cu Adrian Sârbu  Marius Tucă a spus : «Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio.Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate».”

Printre personalitățile care au fost intervievate de Marius Tucă, în ultimele 14 zile, se află patronul media Adrian Sârbu, dar și regizorul Cristi Puiu. De asemenea, au mai fost intervievați și artista Lidia Buble, dar și medicul Adrian Streinu-Cercel, director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”

După cum se vede, în ultima perioadă, tot mai multe persoane publice, în special cele cu mare vizibilitate la televizor, sunt testate pozitiv cu coronavirus. Bine că le trece destul de repede!

Tot azi am auzit de o altă persoană publică infectată. E vorba despre Jamila, o tânăra care are un blog cu rețete gustoase – Jamila Cuisine. Geanina Avram Staicu, alias Jamila, a dezvăluit pe Facebook că a fost infectată cu Covid-19, că a stat 14 zile la izolare, că acum este bine și că nici nu a infectat pe cineva cu care a intrat în contact. Ea a scris că a ales să împărtășească această întâmplare după ce inițial a vrut să țină totul secret, văzând cum sunt tratate persoanele publice care au dezvăluit că s-au infectat cu noul coronavirus.  Într-un final, a decis să facă totul public pentru a atrage atenția asupra faptului că „oricine se poate infecta”.

În acest moment, Jamila anunță că testul a ieșit negativ, după 14 zile de autoizolare, atât pentru ea, cât și pentru familia ei.

Site-ul Rețete și vedete le urează tuturor însănătoșire grabnică și multă sănătate!

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre