Simona Ionescu / Redactor Șef

Mărturia monstrului din Caracal. Gheorghe Dincă: Autoritățile nu vor ca Luiza și Alexandra să fie salvate

Mărturia monstrului din Caracal. Gheorghe Dincă: Autoritățile nu vor ca Luiza și Alexandra să fie salvate
Cazul lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal condamnat la ani grei de pușcărie pentru uciderea a două tinere, pare că e departe de a se fi încheiat. Ca o telenovelă, povestea continuă cu noi dezvăluiri șocante.

În timp ce își ispășește pedeapsa, Gheorghe Dincă s-a lansat în noi dezvăluiri în care spune ce ar fi făcut cu fetele dispărute. Așa cum vă amintiți, sunt aproape cinci ani de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au dispărut de lângă familiile lor. În luna septembrie a anului 2022, Magistrații Tribunalului Slatina l-au condamnat definitiv pe Gheorghe Dincă. Acesta s-a ales cu o pedeapsă de 30 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat pentru omor, trafic de persoane și profanare de cadavre.

Gheorghe Dincă a recunoscut, inițial, uciderea fetelor

Mai amintim că în 2020 el își recunoștea faptele pentru care a fost condamnat. Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele în timp ce era acasă împreună cu anchetatorii, în timpul unor percheziții. A mărturisit atunci că, după ce le-a ucis pe fete, le-a ars.  Acum însă, bărbatul atrage atenția că nu a semnat niciun document prin care să fi recunoscut cele două crime. El susține că a fost victima unui complot și că nu le-ar fi ucis pe fete, ci le-a traficat.

Răsturnare de situație: monstrul din Caracal le-ar fi vândut pe fete

Gheorghe Dincă a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că el le-ar fi vândut pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu unor traficanți de carne vie. Mai mult, bărbatul susține că ar fi oferit aceste informații instanței, însă anchetatorii săi nu au vrut să verifice informațiile.

Au trecut aproape cinci ani de când Luiza Melencu și Alexandra Măcenașu au dispărut fără ca cineva să le dea de urmă (Sursa foto: Facebook)

El susține și că familiile fetelor au insistat în fața magistraților în acest sens, să fie verificate informațiile, dar nici cererea lor nu ar fi fost luată în seamă.  Conform lui Dincă, nu ar exista „nicio probă solidă” în dosarul prin care a fost condamnat la închisoare și că expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor.

Noile declarații vin să arate cu degetul către anchetatori. Deși, așa cum am arătat, în 2020, Gheorghe Dincă susținea că le-a ucis pe fete, acum el spune că ele ar putea fi în viață (dacă traficanții la care au ajuns nu le-au făcut ceva între timp). Mai mult,  continuându-și strategia de a lansa acuzații la adresa celor care l-au băgat în pușcărie, Gheorghe Dincă susține că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ar putea să fie salvate. El pune soarta crudă a celor două tot pe seama autorităților, care nu au ținut cont de declarațiile lui.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre