Simona Ionescu / Redactor Șef

Mascații i-au făcut probleme lui Vlad Obu, aghiotantul fraților Tate. Situația se complică din ce în ce mai mult

Mascații i-au făcut probleme lui Vlad Obu, aghiotantul fraților Tate. Situația se complică din ce în ce mai mult
Unul dintre cei mai buni prieteni ai fraților Tate, Vlad Obu, a fost ridicat de mascați, după ce procurorii au făcut percheziții în casele mai multor proxeneți.

Bărbatul este suspectat că ar fi obligat mai multe fete să facă onlyfans și videochat pentru el.

Vlad Obu nu e pentru prima dată când se află în această situație, pentru că el a ajuns în fața oamenilor legii și atunci când frații Tate au fost arestați. În acel moment el a spus însă că nu are nici un fel de legătură cu ceea ce făceau prietenii lui. Potrivit comunicatului poliției, Vlad Obu le-ar fi obligat pe fete să practice prostituția apelând la violență.

Tatuajele pe care fetele le-au făcut, obligate de Vlad Obu

Le punea pe fete să-și tatueze numele lui

Dar asta nu e tot. Ca și în cazul fraților Tate, Vlad Obu le obliga pe fete să-și tatueze și numele lui pe diferite părți ale corpului. Indiferent ce ar spune el, în spațiul public au apărut imediat poze cu fete care aveau aceste tatuaje. De asemenea, Obu este cunoscut pentru implicarea în mai multe scandaluri, bătăi prin baruri, dar și pentru cuvinte neortodoxe rostite în multe rânduri.

Vlad Obu, prietenul fraților Tate

„Până în prezent, au fost identificate 7 persoane vătămate, care au fost exploatate sexual de grupul infracţional organizat”

Procurorii au dat câteva informații despre faptele oribile ale lui Obu, pentru care este acuzat și reținut. „(…) în vederea fidelizării persoanelor vătămate şi pentru a se asigura că acestea vor desfăşura activităţile strict în beneficiul membrilor grupului, li s-ar fi impus tatuarea numelui şi/sau chipului membrului din grup care se ocupa de exploatarea lor. Până în prezent, au fost identificate 7 persoane vătămate, care au fost exploatate sexual de grupul infracţional organizat”, se arată în comunicat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre