Simona Ionescu / Redactor Șef

Frații Tate, scoși din pușcărie. Presa din Marea Britanie a anunțat recursul de succes al milionarilor. Up Date

Frații Tate, scoși din pușcărie. Presa din Marea Britanie a anunțat recursul de succes al milionarilor. Up Date
Nu vor putea părăsi România, vor face arest la domiciliu, dar în această noapte frații Tate și cele două tinere vor părăsi celulele. Toate cele patru persoane arestate în dosar au avut o cerere de cauțiune respinsă în această săptămână, dar recursul a fost de succes, a anunțat Daily Mail în această seară.

Curtea de Apel București a decis ca Andrew Tate, fratele său Tristan și doi dintre „îngerii” lor, Luana Radu și Georgiana Naghel, să fie eliberați din închisoare și să continue arestul la domiciliu.

Up Date: La ora 11.45, cei doi frați au ieșit pe poarta Arestului Central. Nu au făcut declarații. Ambii au părul mare și bărbi generoase, semn că în arest nu au fost tunși și nu s-au ras. Au fost așteptați și de un grup de susținători, care au scandat numele lor cu mare bucurie, după ce idolii lor au petrecut 3 luni în arest.

Frații Tate, scoși din pușcărie. Presa din Marea Britanie a anunțat recursul de succes al milionarilor

Cei doi frați cu cetățenie britanică și americană sunt acuzați de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, alături de o Luana Radu, fostă poliţistă, şi iubita lui Andrew Tate, Georgiana Naghel, precum și că ar fi exploatat femei prin intermediul rețelei lor de videochat și nu numai. Ei au fost arestați pe 29 decembrie la București.

De-a lungul lunilor în care au stat în arest, procurorii DIICOT au făcut percheziții informatice la sediile lor, le-au pus sub sechestru mașinile de lux, ceasurile și banii găsiți în vila lor.

Andrew Tate, considerat capul grupului, a continuat să transmită mesaje în afară, acesta ajungând în media occidentală și pe canalele online. A angajat avocați dintre cei mai buni din Marea Britanie și SUA, care au colaborat cu apărătorii lor din România.

La începutul acestei luni, toți patru inculpați s-au prezentat la o audiere pe cauțiune, despre care Tate spera că va duce la eliberarea sa din închisoare și plasarea sa în arest la domiciliu, după aproape trei luni în spatele gratiilor.

Cererea de cauțiune a fost respinsă miercuri de un judecător, iar toți cei patru au contestat decizia.

Andrew Tate, care a fost odată dat afară Big Brother în 2016, a câștigat notorietate online pentru comentariile sale șocante despre femei

Astăzi, Curtea de Apel București a decis ca frații și cei doi presupuși complici să fie eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Tate pentru ziarele engleze, Daily Mail și The Sun, care au urmărit tot ce se petrecea la București.

Astăzi, înainte de a afla rezultatul demersului avocaților și decizia instanței, Andrew Tate a scris pe rețelele de socializare: „În cele din urmă, nu ne vom aminti cuvintele dușmanilor noștri, ci tăcerea prietenilor noștri”.

Dacă azi nu se lua decizia arestului la domiciliu, cei patru inculpați urmau să primească încă un mandat de arest preventiv până pe 29 aprilie.

Trebuie precizat că niciunul dintre cei patru nu a fost încă pus oficial sub acuzare, rechizitoriul procurorilor nefiind în dosar.

Atât Andrew cât și Tristan susțin că sunt nevinovați, iar dosarul lor este gol. Ei spun că nu au făcut nimic rău, nu există nici o dovadă împotriva lor și tot timpul au declarat presei că vor să vorbească cu procurorii ca să le explice cum stă situația în realitate.

Decizia instanței, consemnată pe portalul justiției

Dosar 8921/3/2023 – În baza art. 204 Cod procedură penală raportat la art. 4251 alin. 7 pct. 2 lit. a Cod procedură penală admite contestațiile formulate de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 22.03.2023 pronunțată de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Bucuresti, Sectia I Penală, în dosarul nr. 8921/3/2023.

Desființează  în totalitate incheierea contestată si rejudecând:

În temeiul art. 237 alin. 1 Cod procedură penală respinge propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT privind pe inculpatii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana.

În temeiul art. 237 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 242 Cod procedurã penala, art. 202 alin. 1 si 3, 4 lit. d Cod procedură penală și art. 218 Cod procedură penală, înlocuiește măsura arestului preventiv dispusă fata de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana prin încheierea din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti, Secția | Penală in dosarul nr. 37100/3/2022, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, pâna la data de 29.04.2023, inclusiv.

În baza art. 221 alin. 1 Cod procedură penală pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela și Radu Alexandra Luana au obligația de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în fața căruia se află cauza.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaților Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela și Radu Alexandra Luana de sub puterea mandatelor de arestare preventivă emise de judecâtorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucuresti, dacã nu sunt reținuți sau arestați in altă cauza.

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat, in fond si contestație, rămân în sarcina acestuia.

Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu astăzi, 31.03.2023.

Exclusiv. Iată pozele de pe OnlyFans ale polițistei lui Andrew Tate! Cu aceste imagini genera milioanele de dolari

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre