A fugit de poliție, a lovit două mașini și nu s-a gândit că ar fi putut pune la pământ copii sau bătrâni. Ana Morodan era în goana spre senzațional, dar viața ei a luat o întorsătură neașteptată.
După ce s-a scuturat, Ana Morodan pare că a înțeles că lucrurile ar fi putut să fie și mai rele. Pentru cât timp, doar ea știe, dar cu puțin timp în urmă, și-a pus cenușă în cap și a scris câteva rânduri pe contul de socializare, în care le-a cerut iertare tuturor celor care au avut încredere în ea. Mai mult, le-a dat sfaturi tinerilor care vor să-i calce pe urme, îndemnându-i să nu procedeze ca ea.
„Nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți”
„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc, și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți atunci când nu mai e nici un pic de soare în viața voastră. Nu merită.
„Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată”
Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și-l mângâie și îl îmbrățișează.
Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, au fost cuvintele Anei Morodan.
„Doar Dumnezeu e fără de păcat”
Dacă românii de rând au condamnat comportamentul „contesei”, nu același lucru s-a întâmplat cu vedetele, care o sprijină, afirmând că orice om greșește, doar Dumnezeu e fără de păcate. „Toti oamenii gresesc. Capul sus!”, a sărit imediat în apărarea Anei Morodan, Adelina Pestrițu.
Nici Ileana Badiu n-a stat deoparte și i-a arătat Anei că ea alături de ea în aceste momente grele: „Toți cei care sunt oameni înțeleg greșeala, regretul și slăbiciunea! De ei ai tu nevoie și ei sunt aici”.
„Sunt aici să te îmbrățișez chiar și virtual”
Ana Morodan a primit și sprijinul cântăreței Elena Gheorghe, care a ținut să-i amintească dă Dumnezeu ne iartă pe toți, pentru că suntem copiii lui. „E omenesc să greșim, numai cel ce nu a greșit niciodată poate judeca. Iar acela încă nu există pe pământ.
Doar Dumnezeu e fără de păcat, El să ne ierte și să ne binecuvânteze pe toți. Ana ai nevoie de multă iubire, depresia înseamnă în primul rând neiubire. Sunt aici să te îmbrățișez chiar și virtual ca să te faci bine, exact ca în acel loc în Africa, acolo unde oamenii au înțeles că cel care greșește, de fapt nu se iubește, nu mai e bine cu el și are nevoie doar de dragoste”, i-a transmis artista.
„În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul”
La rândul său, Dan Negru a ținut să comenteze cazul vloggeriței prinsă drogată și băută la volan, comentând lipsa de poziție a televiziunii care are contract cu Morodan. „Vedeta unei televiziuni a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea.
Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televziunii, aceasta a tăcut. În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu! Cu ceva ani un urmă, în România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă…
„Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani”
Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși „House of cards”, serialul în care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei. Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool! Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la „blonde” la „litere”. Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede.”, a spus Dan Negru.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook