Simona Ionescu / Redactor Șef

Matteo Politi, falsul medic italian, a scăpat de toate problemele penale. O să fiți uluiți ce afacere pune pe roate acum!

Matteo Politi, falsul medic italian, a scăpat de toate problemele penale. O să fiți uluiți ce afacere pune pe roate acum!
Incredibil, dar adevărat. După un scandal infernal prin care a trecut, acuzat fiind că a operat în mai multe clinici din București, deși are doar opt clase, Matteo Politi își vede de treabă.

Mesajul postat de așa zisul medic italian, Matteo Politi, pe contul său de socializare, i-a șocat pe toți cei care îi cunosc povestea.

Matteo Politi, falsul medic italian, a scăpat de toate problemele. Acuzat de înșelăciune, își deschide o altă clinică

Povestea falsului medic italian Matteo Politi a șocat cu ceva timp în urmă întreaga Românie. Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada martie-decembrie 2018, acesta ar fi operat nu mai puțin de 19 persoane, într-o policlinică din București. Asta, în condițiile în care nu avea studiile necesare.

Mai mult, polițiștii spun că același bărbat a indus în eroare alte nouă persoane, privind calitatea sa de medic în chirurgie plastic pe care le-a operat și a primind zeci de mii de euro. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Politi a mai păcălit și doi medici, cărora le-a spus că va deveni proprietarul unei clinici. În acest sens, a semnat cu medicii un contract de prestări servicii cu o firmă, unde tot el era administrator, încasând alte sume de bani.

În final, a reușit să-i facă pe trei funcționari de la DSP să ateste în fals că are calitatea de doctor și dreptul de a profesa pe teritoriul României. A fost în arest preventiv, apoi eliberat, acuzat de înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei.

Cadou de inaugurare

În 2019, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, falsul medic a anunțat că-și deschide 0 clinică medicală cu „cei mai buni medici din Europa”. Și că își așteaptă prietenii și cu un cadou de inaugurare. „Clinica din POLITI MED CENTER va fi deschis înainte de mult timp cu cei mai buni medici din Europa, în curând când voi termina, voi trimite tuturor prietenilor Facebook și Instagram o invitație la gala din inauguratie cu un cadou de bun venit”, au fost vorbele lui Matteo Politi.

S-a deghizat în soldat

Războiul din Ucraina nu l-a speriat pe falsul medic Matteo Politi, care a început să facă glume. El s-a îmbrăcat în uniformă militară și a postat o fotografie pe contul său de instagram. Italianul apare râzând și afirmă că a fost împușcat. Doar că împușcătura pare mai degrabă… o pată.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre