Simona Ionescu / Redactor Șef

Matthew Perry, faimosul actor din serialul Friends, găsit mort în jacuzzi

Matthew Perry, faimosul actor din serialul Friends, găsit mort în jacuzzi
Publicul american și nu numai este uluit de vestea că actorul Matthew Perry, unul din protagoniștii din serialului Friends, a murit la 54 de ani. Modul în care a murit a fost șocant.

Știrea despre moartea actorului Matthew Perry a fost anunțată de site-ul TMZ și deja a făcut înconjurul lumii datorită rețelelor de socializare și site-urilor de presă de peste ocean.

Surse din cadrul oficialilor care s-au ocupat de caz au declarat pentru TMZ că, sâmbătă, o ambulanță a fost solicitată la casa din Los Angeles a starului din Friends. Perry a fost găsit inert în jacuzzi. Echipajul medical, sosit inițial la fața locului, a crezut că au fost solicitați pentru un stop cardiac. De fapt, Matthew Perry a murit înecat în jacuzzi, acolo unde îi plăcea să petreacă mult timp.

Ultima fotografie de pe Instagram al lui Matthew a fost postată în urmă cu cinci zile și îl înfățișează stând într-un jacuzzi noaptea, în timp ce poartă căști și privește orașul.

Ultima fotografie de pe Instagram al lui Matthew Perry

El a subtitrat fotografia: „Oh, apa caldă care se învârte în jur te face să te simți bine? Eu sunt Mattman”.

De la aflarea veștii, mesajele curg pe contul său, iar fanii par uluiți, deși știau că starul are multe probleme legate de stilul său de viață.

Drogurile l-au îngenunchiat de multe ori

Matthew a devenit faimos pentru rolul său ca Chandler Bing în sitcomul de succes, început în anii ’90 Friends, care a rulat timp de 10 sezoane. A fost unul dintre cele mai de succes seriale americane, iar de numele lui se leagă și cel al faimoasei Jennifer Aniston, fosta soție a lui Brad Pitt.

De-a lungul timpului Matthew a fost sincer în mod public cu privire la problemele sale cu drogurile și alcoolul. A fost la dezintoxicare de 17 ori și aproape că a murit din cauza abuzului de opiacee.

El a mers pentru prima dată la dezintoxicare în 1997. Atunci s-a spus că este din cauza unei dependențe de medicamente pentru durere după un accident de jet ski.

Matthew Perry părea bine la 54 de ani. Sursa- Film Magic

După această perioadă inițială, el a mers din nou la dezintoxicare în 2001 și 2011. Într-un interviu din 2016 a uluit lumea afirmând că nu-și amintește să fi filmat trei sezoane din Friends.

Un vechi prieten al lui Matthew – care era în recuperare și el – a declarat pentru DailyMail.com: „Toată lumea este într-o stare totală de șoc. Oamenii plâng la telefon și se luptă să accepte această veste.

Nu este un secret că s-a luptat cu drogurile și alcoolul ani de zile, dar ultima dată când am vorbit cu el, adică în ultimele săptămâni, părea să fie ok, într-o stare bună. Era optimist și părea sobru și pozitiv”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre