Simona Ionescu / Redactor Șef

Mega informația momentului. Adrian Minune a făcut piesă cu unul dintre marii artiști ai lumii. Exclusiv

Mega informația momentului. Adrian Minune a făcut piesă cu unul dintre marii artiști ai lumii. Exclusiv
În 2022 Adrian Minune declara că ar vrea să se retragă din lumea muzicală, acum detonează bomba. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

Adrian Minune nu se lasă și vrea să demonstreze în continuare cât e de talentat. Într-un interviu pe online, cântărețul a spus cu ce artist celebru a făcut o piesă. E bomba bombelor!

„Am  făcut piesă cu Snoop Dogg

Ce legătură există între Adrian Minune și Snoop Dogg? Cu siguranță, nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, dar unul dintre cei mai iubiți maneliști ai României a făcut recent cu o piesă cu celebrul artist. Vestea a fost dată chiar de Adrian Minune, care a mărturisit că urmează să se ocupe de videoclip, apoi le va arăta românilor ce înseamnă să ai talent cu carul.

„Am făcut piesă cu Snoop Dogg. Trebuie să tragem clipul… E pentru prima dată când spun undeva. Snopp Dogg adevărat, ăla care stă cu hașișul așa… Ne-am cunoscut printr-un prieten. El a cântat în America … Piesa va ieși cât de curând”, a mărturisit Adrian.

În 2022 a anunțat că vrea să se retragă din lumea muzicală

Cu doi ani în urmă, Adrian Minune le dădea o veste tristă fanilor săi, anunțând că se va retrage din lumea muzicală. Cântărețul a spus că a adunat destulă avere în viața sa și crede că a venit momentul să stea cât mai mult aproape de familia sa. El a mărturisit atunci că va mai lua cântări până în 2024, apoi se va potoli.

Adrian Minune a făcut piesă cu Snoop Dogg. Fanii așteaptă cu sufletul la gură

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Adrian a spus că anul acesta va împlini 50 de ani și „nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur de Adriana, de Karmen, de nevastă-mea, de gagicile mele”. Și bineînțeles de fiul său, care îi calcă pe urme și va face orice e posibil ca să nu-l dezamăgească pe artist. O decizie care le-a bucurat pe fetele lui, care au mărturisit nu demult că tatăl lor a lipsit foarte mult din copilăria lor, iar mama lor le-a fost „și tată și mamă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre