Simona Ionescu / Redactor Șef

Megan Fox cu chipul plin de sânge. Cum a ajuns actrița în această situație

Megan Fox cu chipul plin de sânge. Cum a ajuns actrița în această situație
Vedeta în vârstă de 34 de ani, arăta de parcă a avut parte de un moment sălbatic pe platoul de filmare a noului său film, Till Death.

„O zi grea la serviciu”, a scris Megan Fox în descrierea selfie-ului distribuit pe Instagram marți. Și în timp ce chipul îi era acoperit de sânge, încă mai avea sprâncenele perfect arcuite.

După ce a filmat câteva cadre, vedeta s-a așezat în afara rulotelor de pe platou cu make-up artistul Tobi Henney, asistenta Madison Bigos și colega sa Alexa Rae Bigos. Se părea că Megan se îndepărta de la filmarea unei scene și purta un sacou acoperit de sânge.

De asemenea,  în serial joacă Eoin Macken, Aml Ameen, Callan Mulvey și Jack Roth. Regizorul australian S.K. Dale se ocupă de proiect în timp ce scriitorul Jason Carvey a furnizat scenariul.

Machine Gun Kelly își declară pe social media iubirea pentru Megan Fox

Machine Gun Kelly a arătat în weekend că îi este dor de iubita lui, prin postările sale pe social media.

Rapperul în vârstă de 30 de ani a anunțat că este extrem de îndrăgostit într-un episod cu Thirst Tweets pentru BuzzFeed Celeb și a citit un mesaj în care un fan a întrebat dacă îl poate scoate la cină, la care a răspuns: „Sunt angajat deja acum. Nu există întâlniri pentru mine. Probabil niciodată”.

Declarația lui Kelly despre dragostea de durată vine după ce s-a afirmat recent că cei doi sunt „foarte pasionali” și nebuni unul după celălalt, după ce s-au întâlnit la filmările serialului Midnight In The Switchgrass.

Ce povestește regizorul despre dragostea celor doi

Regizorul filmului, Randall Emmett, a dezvăluit că perechea este „foarte fericită” în romantismul lor, pe care l-a descris drept „dulce și frumos”.

„Sunt foarte pasionali unul față de celălalt și foarte fericiți. Vreau să spun, este foarte dulce să văd că am participat la asta. Chimia lor nu a fost pe locul doi, dar m-am gândit, sunt un mare director! Acum petrecem mult timp cu ei, de când sunt împreună și este într-adevăr dulce și frumos și sunt foarte fericit pentru amândoi”, spune Randall.

Disney face istorie. A lansat prima animație cu un personaj principal bisexual

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre