Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markel surprinsă la piață, fără Harry. De cine a fost totuși însoțită, deși e interzis

Meghan Markel surprinsă la piață, fără Harry. De cine a fost totuși însoțită, deși e interzis
Meghan Markle a vizitat vineri piața de fermieri din Montecito. Ducesa a mers fără soțul său, prințul  Harry, dar a fost însoțită de echipa de securitate și de animalul ei de companie beagle.

Fotografii exclusive DailyMail.com arată că Meghan aproape că a trecut neobservată de localnici, a luat flori proaspete și a gustat miere de la standuri.

Meghan Markle a ieșit de sub acoperire pentru a verifica piața locală a fermierilor, la câteva zile după ce explozivul documentar Netflix cu prințul Harry nu a reușit să obțină nicio nominalizare la premiile Emmy.

Ducesa de Sussex a fost văzută oprindu-se la piața Montecito Farmer’s Market din apropierea conacului de 14,7 milioane de dolari al cuplului, dar a mers fără soțul ei. Ducesa a fost însoțită de echipa sa de securitate și de unul dintre iubiții ei beagle, în ciuda regulii pieței care interzice câinii acolo.

Meghan s-a plimbat la piață alături de unul dintre câinii familiei

Ce ținută a ales Meghan

Meghan, care a optat pentru o cămașă albă cu guler descheiat peste o rochie maxi de culoare camel, șlapi negri și ochelari de soare, a trecut practic neobservată de localnici în timp ce mergea din cort în cort răsfoind diverse colecții de produse.

Ducesa a cumpăra un buchet de flori proaspete, pe care le-a pus apoi într-o geantă mare de paie țesute, pentru a fi mai comodă în timp ce își continua cumpărăturile. La un moment dat, s-a oprit și pentru a gusta niște miere de la un vânzător.

Ducesa a gustat miere de la un vânzător

Garda de corp a avut grijă de cățelul lui Meghan

Meghan a fost prietenoasă și a zâmbit politicos celor câțiva localnici care au recunoscut-o, în timp ce agenții ei de pază erau cu ochii în patru. Garda de corp a păstrat o distanță sigură față de ducesă și a avut grijă de cățelul ei în timp ce aceasta se uita prin piață.

Garda de corp a lui Meghan a fost extrem de atentă să nu i se întâmple ceva rău

Meghan și Harry au doi câini beagle, Guy, pe care Meghan l-a adoptat pe când era încă actriță, în 2015, și Mamma Mia, pe care au salvat-o de la un centru de testare a animalelor, vara trecută. De asemenea, au și un labrador.

Meghan și Harry au fost văzuți în Montecito și în ultimele săptămâni, după o serie de lovituri aduse imperiului lor mediatic. Cei doi au fost fotografiați participând și la o paradă locală pe 4 iulie, când nu au fost alături de familie. Ieșirea a avut loc după ce Palatul Buckingham a confirmat că cei doi au părăsit oficial Frogmore Cottage la cererea regelui Charles.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre