Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle, exclusă din arhiva Colecției Regale. Conducerea a aruncat-o, practic, la gunoi!

Meghan Markle, exclusă din arhiva Colecției Regale. Conducerea a aruncat-o, practic, la gunoi!
În timp ce expoziția a încântat vizitatorii cu fotografii inedite ale reginei Elisabeta a II-a, turiștii au fost surprinși să nu găsească imagini cu Meghan Meghan sau cu cei doi copii ai săi în arhiva Colecției Regale.

Meghan Markle trage ponoasele pentru ce a făcut în trecut. Potrivit informațiilor oferite de The Mail on Sunday, în celebra arhivă a Colecție Regală nu se află nici o fotografie a soției prințului Harry și nici a copiilor acestora.

Un secol de fotografie

Acest lucru se întâmplă în ciuda vastelor arhive care conțin mai mult de un milion de obiecte care acoperă cinci secole de monarhie. Lucrările din colecție sunt adesea expuse la proprietățile regale, inclusiv la King’s Gallery de lângă Palatul Buckingham, care găzduiește în prezent o expoziție intitulată „Royal Portraits: Un secol de fotografie”.

Dar în timp ce expoziția a încântat vizitatorii cu fotografii inedite ale reginei Elisabeta a II-a și ale prințesei Margaret, turiștii au fost surprinși să nu găsească nicio imagine cu Meghan Markle sau cu cei doi copii ai săi, prințul Archie și prințesa Lilibet. Potrivit experților, colecția deține mai mult de un milion de obiecte regale.

Nu există nici o imagine cu ducele de Sussex ca adult

Imagini din arhiva Colecției Regale

Imaginile Familiei Regale nu devin automat parte a Colecției Regale, ci sunt adesea donate de fotograf sau comandate special. Royal Portraits conține cinci fotografii ale prințului William, dar nu există nicio imagine cu Ducele de Sussex ca adult.

William apare într-o fotografie din 1994 realizată de John Swannell. Aceasta îl înfățișează pe tânărul prinț Harry râzând alături de fratele său William și de mama sa, prințesa Diana.

Cine deține Colecția regală

Colecția regală nu este deținută de regele Charles, ci mai degrabă „deținută în fiducie” pentru „succesorii săi și națiune”. „Royal Portraits se concentrează pe fotografiile realizate în timpul ședințelor de portret organizate”, adăugând că imaginile din colecție au fost „alese pentru ceea ce ne pot spune despre evoluția fotografiei portretelor regale”, a declarat o purtătoare de cuvânt.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre