Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle iar începe: „Sunt unul dintre cei mai hărțuiți oameni din lume”. Supărarea e pornită de glumele de pe net

Meghan Markle iar începe: „Sunt unul dintre cei mai hărțuiți oameni din lume”. Supărarea e pornită de glumele de pe net
Meghan Markle a vizitat acum câteva zile Girls Inc, o organizație americană non-profit care încurajează fetele să fie „puternice, inteligente și îndrăznețe”. La eveniment, s-a plâns că este „unul dintre cei mai hărțuiți oameni din lume”.

Meghan Markle a surprins un grup de copii și adolescenți săptămâna trecută, când li s-a alăturat pentru o după-amiază. Prințesa însă a început să se plângă din nou că este „unul dintre cei mai hărțuiți oameni din lume”.

„Meghan a vorbit despre faptul că este unul dintre cei mai intimidați și hărțuiți oameni din lume”

Larissa May, fondatoarea #HalfTheStory, a luat parte la eveniment alături de Ducesă și Girls Inc. CEO Stephanie J. Hull, care au sărbătorit colaborarea.

„Am făcut o activitate în care am discutat despre o serie de scenarii, iar Meghan a vorbit despre faptul că este unul dintre cei mai intimidați oameni din lume”, a declarat May pentru Vanity Fair.

„Am pus fetele să agite aceste mici semne emoji și să vorbească despre modul în care fiecare dintre aceste scenarii le-ar fi afectat emotional. Cu Stephanie și Meghan, am vorbit despre ce înseamnă cu adevărat să crești în această eră digitală”, a adăugat May.

„Nu e răutate, e cruzime”

Larissa May, fondatoarea #HalfTheStory, a luat parte la eveniment alături de Ducesă și Girls Inc. CEO Stephanie J. Hull

În martie 2024, Meghan s-a destăinuit despre bullying-ul „plin de ură” pe care l-a primit în timp ce era însărcinată cu Archie și Lilibet în timpul festivalului SXSW. „Mă țin departe de rețeaua de socializare acum pentru bunăstarea mea.

Dar cea mai mare parte a hărțuirii și abuzurilor pe care le-am experimentat în social media și online a fost atunci când eram însărcinată cu Archie și cu Lili. (…) Nu e răutate, e cruzime. (…) instinctul de mamifer te face să faci tot ce poți pentru a-ți proteja copilul și, ca urmare, să te protejezi și pe tine”, a spus atunci Meghan.

Ieșirea lui Meghan în sprijinul parteneriatului pentru bunăstarea digitală de săptămâna trecută are loc după ce ducele și ducesa au lansat o inițiativă care vizează siguranța copiilor pe internet, numită Rețeaua părinților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri