Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle, regina blugilor. Ce colecție impresionantă are soția prințului Harry

Meghan Markle, regina blugilor. Ce colecție impresionantă are soția prințului Harry
Cropped, rupți sau în stil boyfriend, Meghan Markle nu se plictisește niciodată de blugi și are acasă o colecție impresionantă.

La începutul acestei luni, Meghan Markle a făcut din nou din blugi vedeta garderobei sale atunci când a ieșit cu actrița Kimberly Williams-Paisley, actrița Mother of the Bride. Ce colecție a reușit să strângă soția prințului Harry.

Mesajul blugilor lui Meghan

În vârstă de 43 de ani, Meghan a purtat ceea ce unii ar putea spune că sunt blugi potriviți vârstei pentru prânzul ei la un restaurant italian exclusivist în apropierea casei pe care o împarte cu Prințul Harry și cei doi copii ai lor în Montecito, California.

Povestea de dragoste a Ducesei de Sussex cu blugii a devenit evidentă la scurt timp după ce relația ei cu Prințul Harry a devenit publică în 2017. Pentru prima lor apariție oficială împreună la Jocurile Invictus din Toronto, blugii rupți ai lui Meghan de la Mother Denim au transmis un mesaj clar.

Prințesa Diana și-a folosit la fel stilul pentru a-și exprima sentimentele atunci când nu avea altă cale de comunicare. Giorgio Armani a spus că blugii „reprezintă democrația în modă”, iar acest lucru Meghan l-a înțeles foarte bine…

„Meghan are o siluetă atletică și preferă un stil cropped skinny sau boyfriend”

„Din punct de vedere al stilului, sunt perfecți pentru acel look casual, off-duty, cu tricouri sau cămăși ușoare, dar adăugarea unui sacou elegant sau a unui toc poate ridica cu adevărat un jean clasic ca acesta, de asemenea”, spune Lesley Torson, fondator și director de achiziții al specialistului în denim Trilogy despre stilul lui Meghan.

Un alt specialist în domeniul denimului, Donna Ida susține că Meghan apelează la blugi datorită siluetei sale. „Meghan are o siluetă atletică și preferă un stil cropped skinny sau boyfriend, acestea sunt formele ei preferate”, a spus aceasta.

Meghan a purtat o singură dată blugi evazați

Meghan, regina blugilor

Singura dată când Meghan a fost văzută în pantaloni evazați a fost în 2005, la un eveniment pre-Emmy în California. Acest lucru s-a întâmplat cu mult înainte de a se căsători cu Prințul Harry și ea era atunci o actriță relativ necunoscută. Super casual și îmbrăcată casual, Meghan a combinat denimul cu un tricou negru, o șapcă de baseball și sandale.

Blugi skinny pentru a semnala loialitatea față de prințesa Diana

Meghan Markle s-a întors pe platoul de filmare al serialului său de succes Suits, în Toronto, în 2016, după o scurtă escală în Marea Britanie cu Prințul Harry, în primele zile ale idilei lor. Se pare că ea folosea deja moda pentru a semnala loialitatea față de prințesa Diana, care adesea favoriza paltoanele supradimensionate precum cel Smythe al lui Meghan și blugii skinny cu o șapcă de baseball.

La prima ieșire în public cu Harry, Meghan a purtat blugi

Meghan și Harry, la prima ieșire împreună

Pentru ultima sa serie din Suits, Meghan și-a luat rămas bun de la Rachel Zane îmbrăcată într-o cămașă albă cu guler deschis și blugi skinny. A fost poate un semn al începutului noii sale vieți regale.

În 2017, Meghan i s-a alăturat lui Harry la Jocurile Invictus din Toronto, în ceea ce a fost prima lor ieșire ca și cuplu. Cămașa albă lejeră „Husband” a lui Meghan de la Misha Nonoo a atras cea mai mare atenție. Au fost blugii ei rupți Mother care au arătat poate cum identitatea ei în cadrul familiei regale urma să fie mai rebelă.

Blugi de mamă

Din colecția lui Meghan nu lipsesc nici blugii de mamă, pe care aceasta i-a purtat tot în 2017, când a ieșit la restaurantul italian Tre Lune din Montecito purtând o cămașă albă de la brandul scandinav Anine Bing. Blugii aleși au fost drepți iar pentru a-i scoate în evidență, aceasta le-a întors manșetele, etalându-și și  pantofii Chanel în două tonuri.

Meghan, o regină modernă a blugilor

Pentru a da look-ului său un strop de sofisticare cool girl, ea a întors manșetele blugilor în sus pentru a scoate în evidență pantofii Chanel în două tonuri.

Prin alegerea blugilor pentru o apariție publică rară, Markle a transmis un mesaj clar: ea este o regină modernă care prețuiește confortul și accesibilitatea la fel de mult ca stilul. Spre deosebire de moda regală tradițională, care tinde adesea spre formal și conservator, blugii reprezintă o ruptură de convenție.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre