Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle regretă ruptura regală. Ducesa vrea „să facă pace” cu Kate Middleton

Meghan Markle regretă ruptura regală. Ducesa vrea „să facă pace” cu Kate Middleton
Schimbare radicală a lui Meghan Markle. Ducesei îi pare rău de disputele avute cu familia regală  și ar vrea să se împace cu Kate Middleton.

În ciuda faptului că „se simte cu adevărat rănită”, Meghan Markle se pare că „vrea să facă pace” cu Kate Middleton.

Meghan a văzut-o ultima dată pe Kate la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, în septembrie 2022, și de atunci nu s-a mai întors la Londra.

„Nu a vrut niciodată să-i facă rău lui Kate”

„Prietenii lui Meghan spun că regretă modul în care au decurs lucrurile și că nu a vrut niciodată să-i facă rău lui Kate. Meghan a făcut tot posibilul să își arate grija pentru Kate în această perioadă dificilă”, spun sursele. O altă sursă a declarat pentru Express că „prințul Harry este dispus să meargă mai departe”, adăugând că Meghan ar dori să rezolve această situație neplăcută.

„Nu este un caz în care Meghan este dificilă, ea se simte cu adevărat rănită și ar dori să discute cu Kate pentru a pune lucrurile la punct”, a mai spus sursa. În ciuda acestui lucru însă, se pare că speranțele unei reconcilieri sunt îndepărtate în acest moment.

„Au fost prea multe daune”

Meghan vrea să se împace cu Kate Middleton. Sursă foto: Daily mail

Potrivit fostului majordom regal Grant Harrold, care a lucrat pentru regele charles „s-au făcut prea multe daune” pentru ca lucrurile să revină așa cum au fost odată.

„Harry a provocat daune și a distrus încrederea”, a declarat Harrold în exclusivitate pentru The Post. La scurt timp după ce s-au mutat la Montecito, în California, cei doi au semnat pentru o serie de proiecte.

Fiecare dintre acestea dezvăluind detalii bombă despre ruptura continuă dintre cele două tabere. Dar au realizat abia acum, spun sursele, că tot au spus despre familia regală le va dăuna.

Se dorește ca Harry să își ceară scuze public

Potrivit lui Harrold, singura modalitate prin care familia Sussex poate fi lăsată să revină în sânul familiei regale este ca Harry să își ceară scuze public pentru tot răul cauzat de cartea sa, Spare.

În ciuda acestui fapt, un expert regal a afirmat că Harry dorește să publice a doua sa carte de memorii după ce fratele său, prințul Harry, va prelua tronul ocupat în acest moment de regele Charles.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre