Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle și secretele din perioada în care era doar „fata cu servieta”

Meghan Markle și secretele din perioada în care era doar „fata cu servieta”
Ducesa de Sussex a stat de vorbă cu Paris Hilton pentru apentru cel mai recent episod al podcastului său Spotify și a făcut declarații uluitoare.

Meghan Markle și-a deschis sufletul despre perioada în care a fost „fata cu servieta” în emisiunea Deal or No Deal, în timpul episodului din această săptămână al emisiunii Arhetipuri.

Meghan Markle știe ce vrea de la viață. Lucruri necunoscute din perioada în care era doar „fata cu servieta”

Cu câțiva ani înainte să obțină rolul din drama Suits, Meghan a apărut în câteva sezoane ale emisiunii de jocuri Deal or no deal. Deși fosta actriță a spus că rolul a fost „fascinant”, a recunoscut că a avut sentimentul că a fost apreciată din motive greșite.

Soția lui Harry susține că a fost recunoscătoare, pentru că a reușit să-și plătească facturile, în timp ce urma o carieră de actriță. Pe de altă parte, ea spune că s-a gândit la perioada în care a fost stagiară la Ambasada SUA din Argentina, unde „era apreciată în mod special pentru creierul meu”.

„Era vorba exclusiv de frumusețe și nu neapărat de creier”

„Înainte de înregistrarea emisiunii, toate fetele se aliniau și existau diferite locuri pentru a-ți pune genele, pentru a-ți pune extensiile sau pentru a-ți pune căptușeala sutienului. Ni se dădeau chiar și vouchere de bronzare în fiecare săptămână, pentru că exista o idee foarte bine conturată despre cum ar trebui să arătăm.

Era vorba exclusiv de frumusețe și nu neapărat de creier. Am sfârșit prin a renunța la emisiune. Așa cum am spus, am fost recunoscătoare pentru slujbă, dar nu pentru cum m-a făcut să mă simt, ceea ce nu a fost inteligent. Am fost înconjurată de femei inteligente pe acea scenă cu mine, dar nu acesta era scopul principal pentru care eram acolo.

Și sfârșeam prin a pleca cu un gol în stomac. (…) Nu-mi plăcea să mă simt forțată să fiu numai aparențe și puțină substanță. (…)”, s-a destăinuit Meghan. Ducesa de Sussex, care a studiat actoria la Northwestern University, s-a îndrăgostit de această industrie în timp ce își însoțea tatăl pe platoul de filmare al serialului General Hospital. A decis însă să se îndepărteze de actorie atunci când s-a logodit cu prințul Harry.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre