Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle, ținută la distanță de regele Charles? Ce spune un fost majordom al Suveranului

Meghan Markle, ținută la distanță de regele Charles? Ce spune un fost majordom al Suveranului
Prințul Harry s-a întâlnit cu tatăl său, regele Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer și a fost văzut sosind la Clarence House din Londra. De ce n-a venit și Meghan Markle?

După aflarea veștii îngrozitoare despre regele Charles, fiul său prințul Harry a zburat în Marea Britanie pentru a se întâlni cu Suveranul. Multă lume discută despre motivul pentru care Meghan Markle nu a mers cu el.

Unde va locui Harry

După aflarea veștii diagnosticului de cancer al tatălui său, prințul Harry a ajuns în Marea Britanie. S-a raportat că a avut o „scurtă” întâlnire cu tatăl său la Clarence House din Londra. Prințul nu a fost însoțit de soția sa Meghan Markle și nici de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Nu se știe dacă prințul Harry va rămâne la Londra pentru șederea sa sau va locui la casa goală Frogmore Cottage.

Prințul Harry și soția sa Meghan au locuit la Frogmore Cottage șase luni înainte de a face anunțul că vor părăsi rolul de membri ai familiei regale cu funcții înalte de lucru și se vor muta în Statele Unite. Cuplul a stat acolo ultima dată când s-a întors pentru sărbătorirea Jubileului de Platină al regretatei regine Elisabeta a 11-a în vara anului 2022. Ei au fost acolo și pentru a sărbători prima aniversare a fiicei lor Lilibet, care a avut loc în aceeași perioadă.

Harry a stat singur la Frogmore Cottage vara trecută, când a avut procese la Înalta Curte

S-a anunțat că prințul Harry a stat singur la Frogmore Cottage când s-a întors la Londra vara trecută pentru procesele sale la Înalta Curte. În martie 2023, The Mail On Sunday a dezvăluit că regele Charles ar urma să le ofere prințului Harry și soției Meghan posibilitatea de a sta la palat și a scris că celor doi „li s-ar putea oferi vechiul apartament al prințului Andrew din palat, unde o primea cândva pe modelul Caprice și pe Ghislaine Maxwell, o socialistă căzută în dizgrație, oricând au nevoie”.

Prințul Charles a alergat într-un suflet la tatăl său, după aflarea veștii îngrozitoare

„Ea este conștientă de relația apropiată”

Un fost majordom al Suveranului susține că Meghan nu a venit în Marea Britaie, pentru că este „ceva ce Harry trebuie să facă singur”. Și e posibil ca Meghan să fi decis să nu i se alăture prințului în călătoria sa urgentă la Londra. Grant Harrold, care a lucrat pentru regele Charles timp de șapte ani, când acesta era prinț de Wales, crede că ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a luat o decizie conștientă de a nu participa la călătorie.

„Probabil că l-a încurajat să vină”

„Meghan a luat decizia că este mai bine să rămână acasă cu copiii și poate că ea simte că este ceva ce Harry trebuie să facă singur. Este vorba despre tatăl său. Ea este conștientă de relația apropiată și probabil că l-a încurajat să vină”, a declarat Harrold în exclusivitate pentru The Post. Prințul Harry și soția sa, Meghan, urmează să călătorească în Canada de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre