Simona Ionescu / Redactor Șef

Mel Gibson ar putea ajunge în fața instanței. Judecătorul a transmis deja ce vrea în acest caz

Mel Gibson ar putea ajunge în fața instanței. Judecătorul a transmis deja ce vrea în acest caz
Mel Gibson ar putea depune mărturie despre ceea ce a aflat de la unul dintre acuzatorii celebrului producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, a decis vineri un judecător în procesul pentru viol și agresiune sexuală intentat fostului magnat al filmului.

Actorul și regizorul în vârstă de 66 de ani a fost unul dintre numeroșii martori și, de departe, cel mai cunoscut, ale căror identități au fost dezvăluite la Curtea Superioară din Los Angeles. În procesul celebrului producător Harvey Weinstein, judecătorul și avocații au luat o pauză de la selecția juriului pentru a stabili ce probe vor fi permise în proces și cine poate depune mărturie.

Judecătoarea Lisa B. Lench a decis că Mel Gibson poate depune mărturie în sprijinul maseuzei care e menționată sub numele de Jane Doe  # 3 în proces. Harvey Weinstein este acuzat că a comis infracțiunea de agresiune sexuală prin lipsire de libertate împotriva femeii.

Cazul maseuzei ( care e maseuza și prietena lui Mel Giobson, de ani buni) e unul dintre cele 11 acuzații de viol și agresiune sexuală din procesul împotriva bărbatului de 70 de ani. Procurorii susțin că după o sesiune de masaj, într-un hotel din Beverly Hills (California), în mai 2010, Weinstein, gol a urmat-o pe maseuză în baie, unde aceasta intrase ca să se spele pe mâini, și s-a masturbat, nedându-i posobilitatea să iasă din încăpere. Harvey Weinstein a pledat nevinovat și a negat orice activitate sexuală neconsensuală.

Cum a ajuns Mel Gibson martor în proces

Avocații lui Harvey Weinstein nu sunt de acord ca Mel Gibson să depună mărturie. De asemenea, apărarea susține că Mel Gibson încerca să-și facă imagine concentrându-se pe faptele greșite ale lui Weinstein și afirmându-se ca un campion al mișcării #MeToo.

În legătură cu celebrul actor și regizor, procurorii susțin că atunci când Mel Gibson a adus din întâmplare numele lui Harvey Weinstein într-o discuție cu maseuza sa, femeia a avut un răspuns traumatizant și vedeta a înțeles de la ea că a fost agresată sexual. În plus, mai există un martor, Allison Weiner, care își amintește că a vorbit atât cu Mel Gibson, cât și cu femeia, despre această întâmplare, în 2015.

Judecătorul Lench a spus că mărturia lui mel Gibson va depinde de modul în care acuzatorul descrie schimbul de replici cu el atunci când va lua cuvântul și că ea poate alege să se pronunțe împotriva posibilității de a-l audia, în acel moment.

Sursa: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre