Simona Ionescu / Redactor Șef

Melissa McCarthy, pe mâna medicilor. Cu ce simptome ciudate a ajuns celebra actriță la urgențe

Melissa McCarthy, pe mâna medicilor. Cu ce simptome ciudate a ajuns celebra actriță la urgențe
Melissa McCarthy stă în Byron Bay cu familia ei de câteva luni, pe măsură ce producția pentru noua serie Nine Perfect Strangers continuă. Deși actrița în vârstă de 50 de ani se bucură de timpul petrecut în orașul de coastă din Australia, ea a suferit recent o teribilă urgență medicală.

Actrița se află în Australia filmând viitoarea serie TV Nine Perfect Strangers, care se bazează pe romanul cu același nume din 2018 al autorului Big Little Lies, Liane Moriarty.

Producția de 100 de milioane de dolari este filmată în Byron Bay și în alte părți din NSW și va spune povestea a nouă cetățeni stresați care se ascund într-un complex de wellness condus de personajul Nicole Kidman. Filmările au început în august și se așteaptă să dureze aproximativ 19 săptămâni.

I s-a umflat tot corpul în somn

În timpul emisiunii lui Ellen de Generes de săptămâna trecută, actrița a mărturisit că a avut o reacție alergică în urma unei mușcături în timpul somnului.

“Ceva m-a mușcat și 92% din corpul meu a explodat într-un mod pe care nu îl credeam posibil ”, a spus ea. Melissa a mai explicat că, urmare a mușcăturii care provine fie de la un animal, fie de la o insectă, buzele ei s-au umflat până la „de patru ori” dimensiunea lor obișnuită. În ciuda situației îngrijorătoare, sotul actriței, Ben Falcone, a avut o primă reacție hilară cand i-a vazut actriței buzele umflate: “Pleacă de lângă mine, daca e contagios”, a glumit acesta. 

Melissa McCarthy este o actriță, comediantă, scriitoare și producătoare americană cunoscută pentru o serie de roluri în filme de comedie, printre care și “The Heat” (Caldura) unde a avut-o ca parteneră pe Sandra Bullock

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre