Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesaj emoționant de la Gina Pistol pentru Irina Fodor. Vedeta a plecat în lacrimi de la “Chefi la cuțite”

Mesaj emoționant de la Gina Pistol pentru Irina Fodor. Vedeta a plecat în lacrimi de la “Chefi la cuțite”
Pentru că Gina Pistol se va afla acasă cu micuța Josephine în următoarea perioadă, cei de la Antena 1 au decis să predea cârma emisiunii “Chefi la cuțite” unei alte prezentatoare. Showul culinar va fi prezentat de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Mesaj emoționant de la Gina Pistol pentru Irina Fodor. Vedeta a plecat în lacrimi de la “Chefi la cuțite”. Gina Pistol a devenit recent mămică pentru prima dată. Prezentatoarea TV este bine cunoscută ca și gazda emisiunii “Chefi la cuțite” de la Antena 1. Ea a născut în această primăvară, pe data de 9 martie. Frumoasa mămică este nevoită să predea ștafeta de prezentatoarea celebrului show culinar, pentru a sta acasă cu Josephine.

Gina Pistol, în lacrimi la plecarea de la “Chefi la cuțite” 

Gina Pistol și-a anunțat plecarea de la “Chefi la cuțite” în fața juraților, alături de care a petrecut multe sezoane. Frumoasa prezentatoare TV nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

“Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă.

Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!”, a spus Gina Pistol în cadrul ediției de la “Chefi la cuțite” care a fost difuzată în această seară.

Unde a mai lucrat Irina Fodor

Gina Pistol s-a emoționat până la lacrimi în episodul difuzat aseară, fiind ultimul în care a prezentat celebrul show culinar. Ea i-a predat ștafeta Irinei Fodor, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Nu este prima experiență de acest gen pentru soția lui Răzvan Fodor. Irina Fodor a mai lucrat la Pro TV și a participat la emisiuni precum „La Măruță”, „Vocea României” sau „Românii au Talent.”

Ce a spus Gina Pistol despre Irina Fodor

Mesaj emoționant de la Gina Pistol pentru Irina Fodor. Vedeta a plecat în lacrimi de la “Chefi la cuțite”. Prezentatoarea TV a avut numai cuvinte de laudă pentru noua prezentatoare “Chefi la cuțite”.

Frumoasa mămică a lăudat-o pe cea căreia i-a predat cârma showului culinar. De asemenea, a transmis un mesaj emoționant pe Instagram Stories.

“Adevărul este că tare greu mi-a fost. Două – trei zile, n-am fost în apele mele absolut deloc, dar, era foarte obositor pentru mine să particip la filmări. Și iată că gândurile lor bune au ajuns la mine, am născut o fetiță minunată și sănătoasă și abia aștept să fiu cu ochii pe ei în continuare.

Oricum, «Chefi la cuțite» a rămas pe mâini bune. Mulțumesc frumos, Irina”, a mărturisit Gina Pistol.

Elvis Presley și John Lennon se urau de moarte. Ce i-a dezbinat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre