Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesajul Ritei Mureșan pentru români. Ce semne a primit creatoarea de modă

Mesajul Ritei Mureșan pentru români. Ce semne a primit creatoarea de modă
Creatoarea de modă Rita Mureșan primește de ceva vreme semne de la Divinitate și trăiește multe experiențe paranormale. Designerul a spus ce îi va aștepta pe români în perioada ce va urma.

Rita Mureșan are o relație specială cu Divinitatea și, după o perioadă cu multe suișuri și coborâșuri a înțeles care este menirea ei pe acest Pământ. Creatoarea de modă a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu ce semne a primit de la Divinitate în această perioadă complicată prin care trece întreaga omenire.

Rita Mureșan care susține de multă vreme că Arhanghelul Mihail îi este cel mai bun prieten, a mărturisit că „mă consum pentru oamenii care vin la mine, la seminarii, la curățări”. Ce ne rezervă viitorul?

RIta Mureșan: „Iertarea e un lucru important”

„Eu mă rog pentru pace. Spun niște rugăciuni foarte clare pentru copiii mei, familia mea, pentru pace și pentru înțelegere. Eu cred că iertarea e un lucru important, dar și iertarea de sine. Să înțelegem că am făcut în anumite situații tot ce am putut și să nu ne mai biciuim că puteam face mai mult. Să nu mai judecăm pe alții.

„România e o țară protejată, depinde doar de noi să păstrăm această protecție”

Mesajul Ritei Mureșan pentru români

Cât despre război și foamete, eu consider că România e o țară protejată, e grădina Maicii Domnului și depinde doar de noi să păstrăm această protecție, pentru că Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în traistă. Personal, am crezut că pandemia va schimba ceva în mentalitatea oamenilor. Că vom deveni mai recunoscători. Perspectivele erau bune la început, apoi s-a dus în bălării”, a declarat Rita Mureșan.

Creatoarea de modă a fugit toată viața de pastile, acum ia șase pe zi

Creatoarea de modă a trecut prin momente grele în privința sănătății, dar susține că acum s-a stabilizat. „Am zile în care tensiunea îmi crește, sau îmi scade… sunt pusee, am medicație. Ce am fugit eu toată viața mea de pastile, acum am șase pe zi. Două pentru inimă și patru sunt vitamine, Mg, Ca, Fe”, a menționat vedeta.

Ritei Mureșan nu îi este frică de moarte, „nu bârfesc, nu vreau răul nimănui, ajut oameni, vorbesc cu fiecare om în parte care are nevoie de o susținere emoțională. Poate niște iubiți de-ai mei să mai zică ceva… Mă consider un om bun și o prietenă de profesie. Și atunci de ce să-mi fie frică de moarte? Când ajungi la Judecata de Apoi, când ți se arată ce ai făcut…”, s-a destăinuit Rita.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre