Simona Ionescu / Redactor Șef

Metodele aplicate de Lavinia Pârva pentru a-l ține pasional pe Ștefan Bănică

Metodele aplicate de Lavinia Pârva pentru a-l ține pasional pe Ștefan Bănică
Lavinia Pârva a reușit ce nici o altă femeia n-a putut să facă cu Ștefan Bănică Jr: l-a făcut bărbat de casă. Bruneta arată impecabil, are grijă de imaginea ei, dar mai are un secret al căsniciei.

Chiar dacă de-a lungul timpului au mai existat cârcotașii care au încercat să bage bățul prin gard, Lavinia și Ștefan sunt mai bine ca niciodată.

Într-un interviu recent, bruneta a mărturisit și care e secretul pentru a păstra aprinsă flacăra iubirii. E un obicei de la care Lavinia nu se abate niciodată, iar lui Ștefan îi face mare plăcere. În fiecare an vacanțele de familie sunt nelipsite, iar odată ce lasă în urmă Bucureștiul și problemele de aici, cei doi se relaxează și se redescoperă.

„Indiferent de cât suntem de ocupați, mereu ne facem vara și timp pentru vacanțe. Am fost deja plecați, vor mai urma și altele”, a declarat Lavinia Pârva pentru Cancan.

Lavinia Pârva s-a reinventat și pe plan profesional

De ceva vreme, Lavinia a revenit în forță și pe plan profesional, iar bănuții vin parcă mai mult ca niciodată. Odată cu melodiile balcanice, artista e din ce în ce mai căutată, românii fiind extrem de încântați să o aibă alături la cele mai frumoase evenimente din viață.

Ce face Lavinia Pârva pentru a-l ține aproape pe Ștefan Bănică

În plus, Lavinia a lansat și un nou album, care a fost pe placul tuturor celor care o iubesc, iar agenta e din ce în ce mai plină. „Am lansat un nou album. Am păstrat și stilul balcanic, dar am adus și lucruri noi. Am și piese în limba sârbă, dar și în română, mai multe stiluri. Am multe concerte, chiar nu duc lipsă. Agenda e plină”, a povestit soția lui Ștefan Bănică.

Cum se menține Lavinia Pârva

Pentru că vrea să fie mereu cea mai frumoasă femeie în ochii soțului, Lavinia are multă grijă de siluetă. După ce a scăpat de 30 kilograme acumulate după sarcină, bruneta are o regulă clar: nu mai mănâncă după o anumită oră. „M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport…

Am încercat să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a povestit Lavinia Pârva cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre