Simona Ionescu / Redactor Șef

Soprana Maria Macsim Nicoară are nevoie de ajutorul vostru. Apelul disperat al surorii artistei

Soprana Maria Macsim Nicoară are nevoie de ajutorul vostru. Apelul disperat al surorii artistei
Mesaj deosebit de emoționant din partea surorii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, cea care a are grijă de artistă după accidentul suferit în primăvară. Aceasta a publicat un mesaj prin care le cere fanilor și celor apropiați să se roage pentru sănătatea Mariei.

Artista a ajuns în comă după ce a căzut pe scări, în casa sa. Accidentul a avut loc în luna mai. Soțul artistei este bănuit că el ar fi împins-o pe scări, însă ancheta este în desfășurare. Rudele artistei au cerut un ordin de protecție împotriva soțului Mariei Macsim Nicoară, însă solicitarea le-a fost respinsă.

În prezent, Elena Here, sora mezzoopranei, are grijă de artistă, până la finalizarea anchetei și, evident, până ce aceasta se recuperează total. La 7 luni de la tragicul accident, sora artistei a publicat un mesaj unde îi roagă pe toți apropiații să se roage pentru Maria Macsim Nicoară, deoarece trec prin clipe grele. În mesajul postat, femeia dă de înțeles exact faptul că accidentul de care se vorbește nu a fost deloc un accident, ci o faptă premeditată.

„Dragi prieteni. Au trecut 7 luni de când sora mea, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut prin tragicul „accident” care ne-a schimbat viața tuturor, dar cel mai cumplit a deturnat cursul vieții ei. Frumoasă, talentată, iubită, ajunsă la vârful unei cariere artistice pentru care a muncit enorm, a ieșit din scenă brusc, fără a ne mai spune cuvinte frumoase, bucurându-ne, ca de obicei.

După operația care i-a salvat viața din 10 mai, a început o perioadă lungă de recuperare: 2 luni în spitale la Iași, 2 luni la mine acasă și ultimele 3 luni iar în Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde a mai suferit încă 3 intervenții chirurgicale necesare.

Astăzi, vă scriu tuturor celor care o prețuiți, o apreciați, o admirați și o iubiți pe MARINELA, rugându-vă să vă aduceți aminte cu drag de ea, să-i trimiteți un gând bun, de încurajare și să faceți o rugăciune pentru ea, pentru că are multă nevoie de toate acestea! E o luptă grea cu boala, cu monotonia, cu depărtarea de cei dragi, cu nerăbdarea de a scăpa odată de spital, tratamente, imobilizare”, a scris, pe o rețea de socializare sora sopranei.

Mezzosoprana nu a avut noroc în dragoste

Înainte de acest soț, Maria Macsim Nicoară mai fusese căsătorită. A fost nefericită în prima căsnicie și a divorţat. S-a recăsătorit. Se părea că îşi găsise, în sfârşit, împlinirea. Maria Macsim Nicoară este una dintre cele mai apreciate mezzosoprane din ţară, iar noul soț e pianist. La o săptămână de la tragedie, s-a aflat că situaţia dintre ei nu era chiar roz. Dimpotrivă.

Pe măsură ce ancheta înaintează, apar lucruri pe care la început doar le bănuiam sau erau rostite de către apropiaţi cu jumătate de gură. Familia fericită, de fapt nu era deloc fericită. Cei doi nu se mai ascundeau. Colegii spuneau că Maria era foarte abătută, mai ales în ultimile două luni dinaintea accidentului. Unei apropiate, singura prietenă pe care o avea în Operă, îi mărturisise că ar vrea să divorţeze, dar se teme să-i spună soţului, pentru că acesta ar putea deveni violent.

Codrin Nicoară, cel cu care s-a căsătorit Maria, este mai tânăr decât ea. Este profesor asociat la Conservator. Avocatul soțului a confirmat ruptura dintre cei doi soți: faptul că soții nu mai dormeau împreună. Ulterior, s-a aflat că bărbatul avea și o amantă.

Sursa foto: Instagram

Ce relație au, de fapt, Bianca Drăgușanu și turcul gelozit de Alex Bodi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre