Simona Ionescu / Redactor Șef

Michael Jackson îngropat sau incinerat în secret? Unde s-ar afla cenușa regelui muzicii pop

Michael Jackson îngropat sau incinerat în secret? Unde s-ar afla cenușa regelui muzicii pop
Potrivit Metro, certificatul de deces al lui Jackson arată faptul că legendarul artist a fost într-adevăr înmormântat la Forest Lawn. Pe de altă parte însă circulă zvonuri că acesta ar fi fost incinerat în secret, iar copiii săi „îi poartă cenușa în coliere”.

Își doarme Michael Jackson somnul de veci la Forest Lawn sau într-adevăr a fost incinerat? Ce s-a întâmplat cu cenușa sa? Misterul nu a fost deslușit nici acum.

Certificatul de deces al lui Michael Jackson dovedește că regretatul cântăreț a fost înmormântat în urma decesului său, în iunie 2009. Dar zvonuri că regele care a murit în urma unei intoxicații cu Propofol, ar fi fost incinerat au apărut în trecut, dar au revenit și acum.

Mai mult decât atât, se spune că moștenitorii i-au purtat cenușa la gât, în bijuterii în formă de inimă frântă. Cu toate acestea, potrivit leadstories.com, certificatul de deces al lui Michael infirmă aceste afirmații și arată că, de fapt, a fost înmormântat la Forest Lawn Memorial din Glendale, California.

„Cenușa se află acum în coliere”

Zvonurile s-au acutizat mai ales după ce o sursă a făcut o declarație șocantă pentru Radar Online.

Familia lui Michael Jackson. Sursă foto: Daily mail

„Cenușa se află acum în coliere precum cel pe care Paris l-a purtat la slujba de comemorare a lui Michael și pe care l-a înfășurat în jurul încheieturii mâinii. O parte din cenușa artistului o păstrează în cutii închise acasă, deoarece le este teamă să nu piardă ultimele rămășițe ale tatălui lor”, a spus aceasta.

Sicriul ar fi fost gol

Sicriul auriu al lui Michael a fost instalat public într-o criptă din Marele Mausoleu al Forest Lawn Memorial Park din California. Cu toate acestea, s-a afirmat anterior că mama sa „paranoică”, Katherine, i-a incinerat trupul pentru a descuraja hoții de morminte, iar sicriul său este de fapt gol. „Familia a păstrat secretul din motive de siguranță și pentru a îndeplini dorințele lui Michael.

Dar Katherine a dezvăluit în privat adevărul unor prieteni de încredere”, mai spun sursele. S-a mai spus și că o altă parte din cenușa sa ar fi fost împrăștiată și la ranchul său, Neverland. De asemenea, sursele continuă să spună că moștenitorii lui Michael continuă să își trăiască viața crezând că regele muzicii pop este încă prezent din punct de vedere spiritual și că „se uită de sus la ei”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre