Simona Ionescu / Redactor Șef

Michele Morrone, fiert pe cei care au crezut-o pe „smardoaica” Nikita: „Vor continua să vizioneze gunoiul”

Michele Morrone, fiert pe cei care au crezut-o pe „smardoaica” Nikita: „Vor continua să vizioneze gunoiul”
Celebrul actor de origine italiană Michele Morrone se află zilele acestea în România, spre deliciul fanelor care s-au întâlnit cu el pe stradă. Cu toate că a vizitat o serie de obiective turistice, ba chiar s-a distrat și în Centrul vechi, actorul din „365 zile” are o mare nemulțumire. Michele Morrone e fiert pe cei care au crezut-o pe Nikita.

Două nopți a petrecut actorul Michele Morrone în Capitala României, însă a profitat de fiecare moment pentru a vizita cât mai multe obiective turistice. A fost în Centrul Vechi, s-a bucurat de un concert de pian la Palatul Bragadiru, ba chiar a vizitat Muzeul Satului. 

Cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru artă și cultură, Michele Morrone a dat pur și simplu de pământ cu o parte din televiziunile românești care, spune el, „coboară nivelul cultural” al românilor. Actorul e de-a dreptul scos din sărite pe cei ce au crezut-o pe Nikita, „smardoaica” de pe vremuri de la OTV. 

Nikita s-a lăudat că are o relație cu Michele Morrone 

Încă de acum ceva timp, Nikita a susținut că are o relație amoroasă cu Michele Morrone, care ar fi îndrăgostit până peste cap de ea. Ba chiar actorul i-ar fi dat mesaje „fierbinți”, toate acestea în timp ce Nikita nu îl băga în seamă. 

Nikita susține că Michele Morrone este îndrăgostit de ea și că au o relație

Supărată că l-a ratat pe actor prin Centrul Vechi, Nikita a trecut la atac și l-a acuzat pe acesta că ar încasa 10.000 de euro ca să meargă la diverse domnișoare, în diverse țări. Ba chiar Nikita susține, conform unei publicații, că are de gând să îl dea pe Morrone în judecată. 

În tot acest timp, Michele Morrone s-a distrat în București în compania unei antrenoare de fitness, pe nume Bogdana Tancău. 

Michelle Morrone laudă România, dar critică dur televiziunile 

După ce a părăsit Bucureștiul, Michele Morrone a mers la Bran să viziteze castelul lui Dracula. Seara, probabil după ce a văzut scandalul iscat de Nikita pe unele canale media, actorul s-a supărat și a scris un mesaj adresat direct românilor, dar și unor televiziuni, despre care spune el că ar promova incultura. 

„Ce minunat în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj. 

După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema, literatură și mai ales istorie. 

Michele Morrone se află zilele acestea în România
Foto: Instagram

Este atât de trist și descurajant să vezi că televiziunea românească (nu toate), încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunată, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr”. 

„Educați-vă tinerii despre cultură, despre toate minunile istoriei voastre”

„Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultură, despre toate minunile istoriei voastre, despre creșterea personală a indivizilor, pentru că într-o zi și acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante, nu vor crește niciodată.

Michele Morrone a criticat dur unele televiziuni autohtone, probabil pe fondul afirmațiilor făcute de Nikita

Iubesc România”, a fost mesajul lui Michele Morrone, scris în limba română, probabil ajutat cu traducerea din italiană sau engleză de către cineva. 

Cine este Michele Morrone 

Michele Morrone, în vârstă de 33 de ani, a devenit faimos la nivel mondial după rolul principal din filmul cu tentă erotică „365 de zile”, care a făcut senzație pe glob. În prezent, actorul italian este unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, având milioane de fane. Pe rețelele sociale se bucură de o comunitate de 15 milioane de urmăritori. 

Michelle Morrone a devenit faimos la nivel global odată cu rolul din filmul „365 de zile”

Pe lângă actorie, Michele Morrone este și cântăreț și chitarist, dar și designer de modă, lansând un brand de costume de baie și vestimentație de plajă în 2020. 

Cel mai nou proiect al actorului este pelicula „Subservience”, ce urmează a fi lansată pe 13 Septembrie și în care joacă rolul principal, alături de Megan Fox. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre