Simona Ionescu / Redactor Șef

Mick Jagger a luat temutul virus. Care este starea de sănătate a starului

Mick Jagger a luat temutul virus. Care este starea de sănătate a starului
Fanii lui Mick Jagger sunt supărați, după ce artistul lor preferat s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Concertul Rolling Stones de la Amsterdam a trebuit să fie amânat, pentru că Mick Jagger are coronavirus.

Coronavirusul face din nou victime. Mick Jagger a fost depistat pozitiv. Care este starea de sănătate a starului

În plin turneu Rolling Stones, starul rock Mick Jagger, în vârstă de 78 de ani, s-a îmbolnăvit de coronavirus. Din păcate, organizatorii au fost obligați să amâne concertul formației care fusese programat la Amsterdam. Acesta va fi însă reprogramat pentru o dată ulterioară care urmează să fie anunțată. Trupa britanică a anunțat totul pe rețelele de socializare. Există și un lucru bun în toată această poveste, Sir Mick neavând, din primele informații, problemele mult prea mari cauzate de boală.

„The Rolling Stones”, se arată în anunț, „regretă profund amânarea din această seară, dar siguranța publicului, a muzicienilor și a personalului trebuie să fie o prioritate.

Spectacolul va fi reprogramat la o dată ulterioară, iar biletele vor fi valabile pentru acea dată”, relatează The Guardian. Primul turneu al trupei Stones de la începutul pandemiei încoace cuprinde 14 concerte în 10 țări diferite.

Anul trecut, formația l-a pierdut pe bateristul Charlie Watts

În vara anului trecut, membrii formației au trecut printr-o dramă, după ce l-au pierdut pe bateristul Charlie Watts, în vârstă de 80 de ani. „Cu o tristețe imensă anunțăm moartea iubitului nostru Charlie Watts”, se arată în declarație. Acesta s-a stins într-un spital londonez și a fost „un drag soț, tată și bunic”, dar și „unul dintre cei mai mari toboșari din generația sa”.

La începutul lunii august 2021 acesta fusese înlocuit de Steve Jordan pentru turneul formației The Rolling Stones din Statele Unite. Acesta fusese operat dar nimeni nu a aflat mai multe detalii. Se cunoaște însă faptul că în 2004 Watts fusese tratat la Londra pentru cancer la gât. Alături de Mick Jagger, Watta a fost singurul membru al formației care a făcut parte din toate albumele de studio.

Sursă foto: people

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre