Pepe a făcut concert pentru a marca nașterea. Vali Vijelie l-a făcut să plângă cu melodia dedicată

Pepe a făcut concert pentru a marca nașterea. Vali Vijelie l-a făcut să plângă cu melodia dedicată
Cu doar câteva zile în urmă, Pepe a devenit pentru a oara tătic. Artistul a dat primele declarații după ce micuțul a venit pe lume.

Până acum, Pepe nu a vrut să facă nici un fel de comentarii legate de micuțul care a văzut lumina zilei.

Pepe, mândru de băiatul lui. A făcut concert pentru a marca nașterea. Vali Vijelie l-a făcut să plângă cu melodia dedicată

Pepe e cel mai fericit bărbat după ce iubita sa, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiat frumos și sănătos. Bebe a avut 2,700 grame la naștere și a primit nota maximă. La scurt timp după ce a aflat că Yasmine a născut, el a făcut un concert online, pe canalul de YouTube, iar trei ore toată lumea a ținut-o într-o veselie.

Printre invitații celebri s-a numărat și Vali Vijelie, care l-a făcut să lăcrimeze, după ce i-a dedicat o melodie proaspătului tătic. Pentru că are mare grijă de prietenii din online, Pepe le-a făcut o surpriză și le-a arătat câteva fotografii cu bebe și mămica. Artistul a spus însă că în acest moment, cel puțin, nu vrea să facă publice poze cu cel mic, pentru a nu fi preluate de presă.

„În familie se împart și bucuriile și necazurile”

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a spus Pepe pe contul personal de YouTube.

Cântărețul și-a dori să-i calce pe urme

Așa cum a anunțat, cel mic va purta numele vedetei, iar Pepe speră că-i va călca pe urme. „Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu”, a mărturisit acesta.

Sursă foto: