Simona Ionescu / Redactor Șef

Micuțul lui Paris Hilton a împlinit șase luni. Vedeta a postat imagini spectaculoase. „El este lumea mea”

Micuțul lui Paris Hilton a împlinit șase luni. Vedeta a postat imagini spectaculoase. „El este lumea mea”
Duminică a fost o zi cu totul și cu totul specială pentru Paris Hilton, care a marcat șase luni de când fiul său, Phoenix Barron, a venit pe lume.

Pentru o așa ocazie deosebită, vedeta a împărtășit mai multe instantanee pe contul său de socializare, spre marea bucurie a fanilor.

În imagini, Paris Hilton este văzută purtând un trening roz cu imprimeu cu inimioare și o pereche de pereche de șosete albastre cu imprimeu de nori. Ea s-a așezat pe un covor mare roz pe care erau imprimate cuvintele „House of Sliving”. Potrivit Insider, „sliving” este un termen inventat de Hilton în 2019.

În locuință se afla un neon violet aprins cu logo-ul Chanel și mai multe jucării și figurine Disney. Într-un clip din carusel, Phoenix, care purta un babygrow albastru cu fulgere pe el, a putut fi văzut apucând unele dintre jucării, inclusiv o figurină de veveriță în mișcare.

„Abia aștept toate amintirile magice pe care le vom crea împreună”

Ea și-a îmbrățișat drăgăstos băiatul, iar acesta, privindu-și mama, era pur și simplu fascinat de decorul din jurul său. „Această Barbie este o mamă. Băiețelul meu, Phoenix, împlinește astăzi 6 luni. El este lumea mea și mă face să mă simt completă. Abia aștept toate amintirile magice pe care le vom crea împreună” Mami te iubește atât de mult, îngeraș baby”, au fost cuvintele lui Paris.

Paris Hilton și-a sărbătorit băiatul

Vedeta visează acum la o mică prințesă

Paris, care e tratată ca o regină de soțul său, Carter Reum, a mărturisit recent că visează să își mărească familia și să adauge o „mică prințesă” în peisaj. Ea a împărtășit câteva fotografii pe Instagram în care apare alături de cele trei nepoțele și a recunoscut că nu i-ar displăcea să aibă și ea o micuță domnișoară în preajmă.

Paris Hilton și nepoțelele sale

”Prețuind amintiri prețioase cu frumoasele mele nepoțele. Să fiu mătușă îmi aduce atât de multă fericire și îmi umple inima de atâta iubire. Visând la ziua în care voi avea o mică prințesă a mea cu care să împart aceste momente incredibile”, au fost cuvintele blondei. Micuțul lui Paris Hilton a venit pe lume în ianuarie dintr-o mamă surogat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre