Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu a avut un motiv întemeiat să lipsească de la nunta fostului iubit, Dani Oțil

Mihaela Rădulescu a avut un motiv întemeiat să lipsească de la nunta fostului iubit, Dani Oțil
Dani Oțil a făcut o nuntă cu multă muzică lăutărească, sarmale și băuturi fine. Lumea s-a distrat copios pe marginea unei piscine. Noaptea nu au lipsit artificiile și nici numerele de magie. Cea care a lipsit a fost Mihaela Rădulescu.

Relația dintre Mihaela Radulescu şi Dani Oţil a început în 2008, după ce vedeta a fost invitată la emisiunea matinală prezentată de el şi Răzvan. Relaţia lor a durat timp de şase ani. Așa cum nu a ascuns niciodată, Dani Oțil a „crescut” și s-a „maturizat” alături de una dintre cele mai celebre vedete de televiziune din România. Diferența mare de vârstă dintre ei nu a făcut relația decât mai picantă și asumată.

„Mihaela a fost pentru mine un mare boost de imagine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână. Ea îmi zicea tot timpul: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă. Dar noi eram împreună, în vacanță”, povestea Dani Oțil.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație timp de șase ani

După despărțire, nimeni nu a știut  ca Dani să aibă vreo iubita. Era și greu să o prezinte pe înlocuitoarea celei care merită din plin apelativul de divă. Gabriela a reușit să îi cucerească definitiv inima lui Dani Oțil. La ani distanță după despărțirea acestuia de Mihaela Rădulescu. Iar după ce a planificat cununia, Oțil a mărturisit că o invită pe fosta sa iubită la nunta sa.

Dani Oțil spunea că o invită pe Mihaela la nuntă

La cununia civilă nu a mai apucat să o cheme, însă a promis atunci că o invită la nunta cea mare, care a avut loc duminica aceasta. „Am uitat să o chem la nuntă. Are plicul pregătit. Am vorbit tot. I-am promis că… eu am făcut o nuntă de 30 de persoane. O să o chem când fac nunta aia mai mare. E singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV. Să vină să bea și să mănânce, apoi să lase la plic”, a declarat Dani Oţil, în vara când s-a cununat la Starea civilă, potrivit presei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Otil (@gabriela.prisacariuotil)

Mihaela Rădulescu a lipsit însă de la nunta de duminică a lui dani Oțil. Ea trăiește relație  frumoasă la Monaco, alături de celebrul Felix Baumgartner. Austriacul, născut pe 20 aprilie 1969 în Salzburg, e cunoscut pentru saltul său spectaculos, unic în istorie, în stratosferă, plonjând în gol, cu capul înainte, de la 39.045 metri, depășind recordul mentorului său, americanul Joe Kittinger, care a sărit în 1960 de la „doar” 31.333 metri.

Ce a făcut Mihaela Rădulescu în ziua nunții lui Dani Oțil

Motivul întemeiat pe care l-a avut Mihaela Rădulescu, în cazul în care a primit invitația la nunta lui Dani Oțil a fost aniversarea fiului ei. Diva de la Monaco a marcat momentul pe rețelele sociale, împărtășind o imagine cu fiul ei, Ayan, care deja a împlinit 19 ani. „Zâmbește-le persoanelor triste. Plantează o floare sau un pom. Reciclează sticlele de plastic. Donează sânge.

Mihaela Rădulescu se declară o mamă mândră. Fiul ei a împlinit 19 ani

Petrece o oră ajutând copiii din orfelinate sau vreun vecin. Fă o mică donație unor persoane care au nevoie. Gândește-te cât ești de norocos cu ceea ce ai în jurul tău. Nu ai cum să te simți trist după ce le faci un bine celor din jur, naturii sau ție însuți”, a fost mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre