Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu bagă româncele și ucrainencele în aceeași oală. Mesajul ei a devenit viral

Mihaela Rădulescu bagă româncele și ucrainencele în aceeași oală. Mesajul ei a devenit viral
Mihaela Rădulescu a luat poziție imediat după izbucnirea războiului din Ucraina, și, în continuare, nu stă deoparte de rețelele sociale. Ea a arătat de ce se poate conta pe ea, dar și toate femeile din estul Europei.

Femeile din estul Europei au avut, întotdeauna, o reputație specială. Mereu s-a spus că sunt cele mai frumoase. Ba chiar mult mai frumoase decât cele din Occident. Iar dacă ne uităm în lumea modellingului, vom vedea că proporția se respectă. E numai un exemplu. În plus, despre femeile venite din est s-a spus mereu că știu să țină o casă, că sunt gospodine. Că sunt mereu aranjate și dichisite.

Cum sunt femeile din estul Europei

Mihaela Rădulescu este un bun exemplu. Deși își trăiește, de zeci de ani, viața în lumina reflectoarelor, inclusiv cu paparazzi după ea în anumite momente, nimeni nu a văzut o singură fotografie în care Mihaela Rădulescu să nu arate ca scoasă din cutie. O imagine bună a fost mereu extrem de importantă pentru diva care trăiește la Monaco.

Într-o postare recentă, pe rețelele de socializare, vedeta vorbește despre sine, prin prisma femeilor din estul Europei, cu care se identifică, în fond.

„Fetele din estul Europei” titrează diva deasupra unei imagini în care apare, pictată, o tânără cu un pahar de vin în față, suplă, îmbrăcată sumar, care își face cu lac unghiile de la picioare. „Fetele din estul Europei – știm să rămânem feminine, să gătim, să facem curățenie, să iubim, să muncim și să LUPTĂM. Lumea poate conta pe noi”, a scris vedeta în postarea sa.

Mihaela Rădulescu, o adevărată estică. E mare gospodină

Că ea e  pricepută și în bucătărie și la curățenie, ne-a arătat în repetate rânduri iubitul său, Felix Baumgartner. Acesta a filmat-o în timp ce îi făcea clătite și el arunca în aer pentru a le întoarce, ca o adevărată expertă. Cu altă ocazie, a filmat-o pe Mihaela într-o îndeletnicire cât se poate de familistă. Diva ștergea geamurile apartamentului. De altfel, și Mihaela Rădulescu a povestit în repetate rânduri că se descurcă excelent în bucătărie.

Femeile din Ucraina au plecat la război cu unghiile făcute

Amintim că după declanșarea războiului, în Ucraina, civilii au primit arme și au învățat să le folosească. Internetul s-a umplut de clipuri și imagini cu femei luptătoare. O TikToker-iță celebră din Ucraina îi învață pe oameni cum se pornește un transportor blindat rusesc. Asta, ca să știe să îl captureze, în caz că îl găsesc abandonat.

Și agențiile străine de presă au difuzat multe imagini cu femei înarmate, iar în cele mai multe cazuri, aceste imagini au fost o mostră de cochetărie. Tinerele care au ales să rămână și să participe la război aveau inclusiv manichiura făcută.

Sursa foto: Instagram / Vadim Ghirda, Mihaela Rădulescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre