Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu, foc și pară pe proprii fani: „Ce spun eu și ce înțeleg ei!”

Mihaela Rădulescu, foc și pară pe proprii fani: „Ce spun eu și ce înțeleg ei!”
Ultima postare a Mihaelei Rădulescu a adus cu sine multe controverse. Ce au înțeles internauții.

Mihaela Rădulescu le-a dat viața peste cap fanilor săi, care au interpretat greșit vorbele sale. Vedeta a pus acum punctul pe I.

“Ce spun eu și ce înțeleg ei. Nu mă retrag de nicăieri”

Mihaela Rădulescu e o femeie hotărâtă, care a știut dintotdeauna ce a vrut de la viață. Bruneta a făcut o postare în urmă cu câteva zile, în care le-a spus fanilor că a decis să nu mai posteze pe rețelele de socializare și să stea mai „în umbră”. Pentru că au fost multe persoane care au înțeles acest lucru ca pe o retragere din viața publică, vedeta s-a hotărât să spună cum stau lucrurile. Mihaela spune că nu s-a gândit niciodată la vreo retragere, ci pur și simplu a decis că fie mai selectivă.

„Nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețele sociale”

„Din seria “ce spun eu și ce înțeleg ei” – pledoaria mea pentru o alegere personală legată de protejarea vieții private a fost tradusă ca …retragere :)). Nu, nu mă retrag de nicăieri, doar nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețele sociale.

Înțeleg că unii au nevoie de așa ceva pentru businessul lor, pentru vreun talent pe care-l au de a influența sau de a inspira, respect felul fiecăruia de a trăi și de a povesti despre el. Dar nu mă retrag de nicăieri, sunt mai ocupată ca oricând, all good:).

„Vă urmăresc, îmi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de susținere”

Doar că businessul meu și viața mea de acum nu mai au nevoie de promovare :), ci de…libertate, de focus pe ce contează cu adevărat și de proverbiala mea filosofie de a trăi exact cum îmi place… Sunt aici, cu voi, vă urmăresc, îmi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de susținere și, când o fi cazul, o să vă dau un semn de drag. Vă mulțumesc pentru că sunteți cu mine…, by all means :)“, a spus vedeta pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre