Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu se bagă în cearta dintre George Burcea și Andreea Antonescu

Mihaela Rădulescu se bagă în cearta dintre George Burcea și Andreea Antonescu
Niciun episod fără scandal. George Burcea își spală în continuare toate rufele în familie și nu ratează niciun moment să o facă pe fosta sa soție, Andreea Bălan, de minune.

George Burcea a făcut noi dezvăluiri în timpul emisiunii Ferma de la Pro TV, despre căsnicia ratată cu Andreea Bălan. După ce a dezvăluit că artista și-a dorit o a doua nuntă doar pentur bani și imagine, acum a povestit alte dedesubturi ale mariajului său, dar și cum a fost umilit de fosta soție.

Discuțiile au fost pornite în contextul scandalului izbucnit între el și Andreea Antonescu.

„Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r. Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici”, a spus George Burcea, la Ferma.

Gazda emisiunii, Mihaela Rădulescu, nu a mai suportat și i-a dat o replică dură actorului.

„Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață”, a spus  Mihaela Rădulescu.

Cum îl umilea Andreea Bălan pe George Burcea

George Burcea a continuat să povestească despre mariajul eșuat cu Andreea Bălan. A punctat că era umilit mereu, pe motive financiare. Andreea i-ar fi spus că niciodată nu va ajunge să câștige la fel de bine ca ea.

„Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei (n.r. Andreea Bălan)”, a spus George Burcea.

Sursa foto: Instagram

Devine tot mai evident că tot scandalul Bianca – Bodi a fost o făcătură. Vreți detalii?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre