Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu se întoarce. Din ce proiect uriaș va face parte. Fanii vedetei sunt în delir

Mihaela Rădulescu se întoarce. Din ce proiect uriaș va face parte. Fanii vedetei sunt în delir
Chiar dacă a ales să trăiască peste hotare, Mihaela Rădulescu nu poate sta mult timp departe de România. La ce televiziune va fi văzută.

Frumoasa prezentatoare Mihaela Rădulescu va face deliciul unui nou proiect de televiziune. Ce se întâmplă acum cu vedeta.

Mihaela Rădulescu se întoarce. Din ce proiect uriaș va face parte. Fanii vedetei sunt în delir

Începând cu această toamnă, unul dintre cele mai apreciate show-uri de televiziune, Masked Singer România, revine. Până acum nu s-a știut cine vor face parte din noul proiect, dar se aude tot mai mult prin târg că o vedetă a spus da. Este vorba de Mihaela Rădulescu, așteptată cu sufletul la gură de toți fanii săi. A fost dezvăluit și misterul din spatele prezentatorului, iar Pavel Bartoș va fi cu siguranță la înălțime.

Ce a postat vedeta pe pagina sa de Instagram

În altă ordine de idei, Mihaela Rădulescu a postat și o imagine pe pagina sa de socializare, din care se pot trage multe concluzii. Ea a pus o fotografie chiar din platourile ProTV, însă nu le-a dat fanilor să nici un fel de detalii. S-a mulțumit doar cu două cuvinte: „Misiune secretă”.

Cine va fi regizorul show-ului

Ca și anul trecut, se pare că show-ul „Masked Singer România”, va avea același regizor, e vorba de Iulian Moga. Cât privește concurenții care sta în spatele măștilor, se aude că unul dintre ei va fi Narcis Ianău care a participat la „Românii au talent”, în 2010, omul cu o voce de înger.

S-a descoperit și din cine va fi compusă echipa de balet. Printre cei care vor încânta telespectatorii sunt Andrei Iulian Angelescu, cunoscut din sezonul trei din reality-showul „Exatlon” și Dragoș Roșu, de la baletul „Dansez pentru tine”. Alături de aceștia, vor fi Vivienne Meda și Alexandra Alexandrescu.

„Mă simt  ca James Bond”

Pavel Bartoș este mai nerăbdător ca niciodată să înceapă emisiunea pentru că e curios cum îl vor surprinde vedetele. ”Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările.

Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a declarat acesta.

Sursă foto: Instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre