Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Albu a uitat-o pe Iulia Albu și are gânduri serioase cu noua iubită. Ultimul gest spune totul

Mihai Albu a uitat-o pe Iulia Albu și are gânduri serioase cu noua iubită. Ultimul gest spune totul
După despărțirea de Iulia Albu și mulți ani în care parcă nimic nu funcționa așa cum trebuie în viața lui, s-au aliniat planetele și pentru Mihai Albu.

Celebrul designer e extrem de fericit lângă femeia care i-a șters lacrimile și își dorește să facă următorul pas. Iulia Albu a rămas în trecut și doar fetița pe care o au îpreună îi mai leagă.

Mihai Albu se iubește de ceva timp cu o frumoasă doctoriță, iar aceasta îl sprijină foarte mult în proiectele sale.

„Ca orice femeie îi place să se răsfețe probând pantofi la showroom și să-și aleagă modelele care îi plac”

Doctorița vine deseori la atelierul lui Mihai Albu și îi place să se răsfețe probând toate minunățiile care ies din mâna iubitului său. Designerul este foarte fericit, mai ales că nu există un model mai bun decât iubita sa. De altfel, acesta a postat și o imagine foarte frumoasă cu el și doctorița, care poartă o superbă pereche de pantofi aurii, la care a pus și un comentariu.

Mihai Albu și frumoasa sa iubită

”Ca orice femeie îi place să se răsfețe probând pantofi la showroom și să-și aleagă modelele care îi plac. Azi suntem la atelier că avem o campanie de reduceri de sezon și mă sprijină cu prezența ei. (…) Normal costă 1.150 lei, dar astăzi și mâine costă doar 750 lei”, a spus Mihai Albu pentru Impact.

„A fost foarte frumos acel moment, noi doi și fetițele noastre care s-au jucat și s-au distrat împreună”

Recent, Mihai Albu a considerat că e momentul în care trebuie să-i prezinte iubitei pe fetița sa. Cum și medicul are o fetiță, cei patru s-au distrat foarte bine, spre marea bucurie a designerului. ”Iubita mea a cunoscut-o pe Mikaela și s-au înțeles foarte bine. S-au cunoscut și copiii între ei, pentru că și ea are o fetiță, după cum știți.

Totul s-a petrecut recent, nu mai știu să vă zic dacă a fost o săptămână, două, nu mai știu exact. A fost foarte frumos acel moment, noi doi și fetițele noastre care s-au jucat și s-au distrat împreună”, a declarat creatorul de pantofi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre